-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Šedžius: „Šią vasarą vestuvių su Monika greičiausiai nebus“

Žaviosios šiaulietės, „Žvaigždžių duetų“ dalyvės Monikos Kvietkutės (20) ir parlamentaro Andriaus Šedžiaus (36) vestuvių smalsuoliai laukia jau antrą vasarą, tačiau panašu, kad grandiozinė šventė dar nusikels. Beveik įpusėjus rugpjūčiui politikas portalui Žmonės.lt sakė, jog vestuvių iki rudens surengti veikiausiai nespės.
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr

„Greičiausiai kol kas vestuvių nebus, neturiu laiko. Turiu labai daug darbų, tai nebus kada tuo užsiimti“, – dalykiškai aiškino A.Šedžius. Nors anksčiau jis pasakojo, esą norėdamas atsigauti finansiškai Seimo rinkimuose nedalyvaus ir rūpinsis verslu, vyras nuomonę pakeitė. A.Šedžiaus laukia karštas politinis ruduo, mat jis sieks savarankiškai išsikelti savo kandidatūrą.

Anksčiau laidai „Nuo… iki“ Seimo narys kalbėjo, kad jo mylimajai Monikai labiau reikalingas prabangus automobilis nei vestuvės. Panašu, kad tai taip pat galėjo būti viena šventės atidėjimo priežasčių – visai neseniai M.Kvietkutė iš vyro gavo naujutėlaičio BMW X6 raktelius. „Kalbėti apie automobilį nenoriu, po to – vienas galvos skausmas“, – dovanos komentuoti nepanoro politikas.

Paklaustas, ar dar vieni Monikos išlaukti metai reikš ir trečiąsias piršlybas, A.Šedžius Žmonės.lt tvirtino, kad taip nebus. „Trečią kartą tikrai nesipiršiu“, – nedaugžodžiavo jis.

Kartą daugiau kaip prieš metus mylimajai piršęsis Seimo narys Andrius Šedžius ryžosi dar sykį pasiūlyti merginai savo ranką ir širdį sausį, per poros atostogas Jungtiniuose Arabų Emyratuose. „Monika yra prietaringa, sako, jei pasipiršęs per metus nevesi merginos, bus negerai“, – tuomet portalui Žmonės.lt pasakojo A.Šedžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius