-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anuliuos bažnytinę santuoką

Penkerius metus su antruoju vyru gyvenanti dainininkė Diana Dargė prakalbo apie pirmosios bažnytinės santuokos anuliavimą ir dar vieną santuoką prie altoriaus.
D.Dargė tikisi prie altoriaus žengti dar kartą.
Daina Dargė tikisi prie altoriaus žengti dar kartą. / „Scanpix“ nuotr.

Naujienų portalą 15min.lt pasiekė informacija, kad dainininkė Diana Dargė jau kurį laiką stengiasi anuliuoti bažnytinę santuoką su pirmuoju vyru. Moteris teigė norinti susituokti bažnyčioje su antruoju vyru, nes yra praktikuojanti Romos katalikė. Kol Bažnyčia nenutraukė pirmųjų D.Dargės ir jos buvusio vyro santuokos saitų, moteris negali antrąsyk susituokti Dievo akivaizdoje.

„Ėjome pas kunigus ir domėjomės, kaip abu galėtume anuliuoti savo pirmas bažnytines santuokas. Ir mano vyras, ir aš esame tikintys žmonės, o santuoka mums daug reiškia. Mes kartu jau penkerius metus. Esame susirašę, tačiau nesutuokti bažnyčioje. Atėjo metas, kai abu suvokėme norį susituokti prie altoriaus, kad laimintų Dievas“, – kalbėjo D.Dargė.

Dainininkė su dabartiniu vyru nori susituokti bažnyčioje ir tuo pačiu pakrikštyti savo mažąją, kai ši bus sulaukusi dvejų, tačiau Bažnyčios atstovai D.Dargę įspėjo, kad anuliuoti santuokos iki kitų metų balandžio nepavyks.

„Antrasis dukros gimtadienis – kitų metų balandį. Vienas kunigas mus įspėjo, kad greičiausiai susituokti iki kitų metų balandžio nepavyks, nes bažnytinės santuokos anuliavimas – be galo ilgas ir sudėtingas procesas. Taigi, jei nepavyks nutraukti pirmosios santuokos iki balandžio, negalėsime tuoktis per dukros krikštynas“, – kalbėjo pašnekovė.

Nors D.Dargė ir žino, kad tokios skyrybos – daug pastangų reikalaujantis procesas, tikisi galiausiai išsiskirti. „Jeigu žinotume, kad bažnytinės skyrybos – neįmanomas dalykas, nebūtume kreipęsi ir prašę išskirti. Nors tai ir labai sudėtinga, manau, mums pavyks“, – tikisi populiari atlikėja.

Kad ir kokia santuoka būtų, bažnytinė ar ne,  svarbiausia, kad D.Dargė dabar laiminga ir džiaugiasi šeiminiu gyvenimu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius