Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Asta Pilypaitė pranešė netikėtą žinią – atšaukia net keturis renginius: „Priimu tai, kaip ženklą“

Dainininkė, muzikos mokytoja Asta Pilypaitė pranešė nemalonią žinią apie atšaukiamus net keturis renginius, kuriuose turėjo dalyvauti. Per ilgametę sceninę karjerą toks atvejis žinomai atlikėjai nutiko pirmą kartą.
Asta Pilypaitė
Asta Pilypaitė / Asmeninio albumo ir BNS nuotr.

Asta Pilypaitė feisbuke kreipėsi į savo gerbėjus. Šiuo įrašu pasidalijo ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Na štai, pirmi kartai atsitinka ir ne pačiu geriausiu būdu. Per mano ilgametę sceninę praktiką šią savaitę pirmą kartą teko atšaukti net 4 renginius, kuriuose turėjau dalyvauti… Priimu tai, kaip ženklą, kad reikia ir ilsėtis. Visiems sveikatos ir šviesos. Bet kitą savaitę pasistengsiu pasveikti ir susitikti su jumis suplanuotuose koncertuose. Nuoroda komentaruose“, – rašė Asta Pilypaitė.

Na štai, pirmi kartai atsitinka ir ne pačiu geriausiu būdu 🤷‍♀️. Per mano ilgametę sceninę praktiką šią savaitę pirmą...

Posted by Asta Pilypaite on 2024 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis

Dainininkė A.PilypaitėŽmonės.lt portalui sutiko papasakoti, kas atsitiko ir kokius renginius jai teko atšaukti.

Atkrito po peršalimo

A.Pilypaitė siunčia itin svarbią žinutę kiekvienam sakydama, kad privalome skirti laiko savo sveikatai ir pasirūpinti gera savijauta, antraip neišgydytos ligos paguldys į ligos patalą.

„Šią savaitę turėjo būti keturi įvairūs ir labai svarbūs, prasmingi renginiai, tačiau negalėsiu dalyvauti nė viename iš jų. Ir viskas dėl to, kad neišsigydžiau peršalimo, viruso. Tai pavyzdys, kaip negalima susirgus elgtis taip, kaip elgiasi sveikas žmogus. Aš labai stipriai atkritau.

Prieš kelias savaites turėjau koncertus be balso, koncertavau su temperatūra ir štai turime tai, ką turime. Testai, kuriuos dariau, nieko konkretaus neparodė, kas čia buvo. Manyje, turbūt, perbėgo visa virusų paletė. Atkritau, tačiau šį kartą leisiu sau pasveikti, kad nuo kitos savaitės būčiau darbinga“, – portalui Žmonės.lt sakė dainininkė.

Prarado keturis renginius

Vis tik ji teigia, kad labiausiai jai gaila renginių, kurie šią savaitę turėjo įvykti. Kaip pati Asta sako, jie visi labai kilnūs, reikšmingi ir jai, kaip dainininkei bei muzikantei, itin svarbūs.

„Trečiadienį vyko labdaros renginys „Leisk suknelei gyventi“. Jo metu surinktos lėšos skiriamos moterims, kurios, užklupus sunkesniems gyvenimo periodams, buvo priverstos priimti nelengvus iššūkius ir pamiršti save. Turėjau dalyvauti kaip dizainerės kurtos suknelės modelis.

Tarp modelių turėjau būti ne tik aš, bet ir mano šokių kolektyvas, kuriame šoku trečius metus. Dar pirmadienį repetavau žingsnelius, o antradienį atkritau. Renginio mintis – surinkti lėšas moterims, man tokie renginiai itin svarbūs ir vertingi, visada malonu dalyvauti ir prisidėti, todėl labai gaila, kad nepavyko to padaryti.

Ketvirtadienį turėjo vykti Dalios Teišerskytės dainų ir poezijos vakaras „Aš sugrįšiu“ Kaišiadoryse. Su Pauliumi Bagdonavičiumi turėjome dainuoti dainas, kurioms žodžius sukūrė Dalia.

Tai labai gražus, lauktas, ilgai planuotas renginys. Labai gaila, kad prireikė jį atšaukti, tačiau tikrai žinau, kad jis įvyks ir visi norintieji galės ateiti. Taip pat netekau galimybės sudalyvauti renginyje, kuris buvo skirtas keturkojų paramai rinkti, o šeštadienį turėjau būti komisijos nare viename iš muzikinių konkursų“, – Žmonės.lt pasakojo A.Pilypaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Asta Pilypaitė
Asmeninio albumo nuotr./Asta Pilypaitė

Prašo būti atsakingais

Ji sako, kad tai pirmasis toks atvejis per visą jos muzikinę karjerą ir viliasi, kad tai daugiau nepasikartos: „Iki sekmadienio man – lovos režimas, esu izoliuota nuo namiškių.“

Asta, pasidalinusi savo patirtimi ir prarastais renginiais, kreipėsi į visus prašydama būti atsakingais ir atkreipti dėmesį ne tik į savo, bet ir į savo vaikų bei aplinkinių sveikatą.

„Aš esu mokytoja ir tikrai galiu pasakyti, kad kartais ateina mokiniai į pamokas su temperatūra, skaudančiomis galvomis, gerklėmis. Taip virusai ir plinta, todėl labai norisi, kad žmonės nenumotų ranka į slogą, temperatūrą ir atsakingai savimi pasirūpintų. Kai liga aplanko, reikia su ja padraugauti, pakovoti, skirti laiko ir tik visiškai pasveikus eiti į kolektyvus“, - pabrėžė A.Pilypaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius