-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Valentaitė: pasimatymas su mylimu žmogumi? Skamba viliojančiai! (papildyta gruodžio 17 d.)

Šiame interviu Laimučio Pinkevičiaus vardas Astos prašymu nebus minimas. „Mūsų niekas nebesieja. Gaila, kad nepavyko sukurti darnios šeimos, bet neverta žvalgytis atgal“, – sako Asta.
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė / Viganto Ovadnevo nuotrauka

Vardas, pavardė: Asta Valentaitė.

Gimimo data, vieta: 1981 03 15, Jonava. 28 m.

Išsilavinimas: Vilniaus dailės akademijoje baigė kostiumo dizaino specialybę.

Pareigos: bendrovės „Ranga Group“ rinkodaros ir pardavimų vadovė.

 

Asta, pasigirdo kalbų, kad dalyvausite televizijos projekte „Žvaigždžių duetai“. Ar tiesa?

 

Pirmą kartą girdžiu (šypsosi). Regis, tai dar vienas iš daugelio apie mane sklandančių anekdotų ar išgalvotų istorijų. Prisipažinsiu, pasiūlymų į panašius projektus teko sulaukti. Ar būtų įdomu dalyvauti? Be abejo, įdomu, bet stengiuosi nelįsti ten, kur nesu tikra savo jėgomis. Visa tai galiu išbandyti tik savo malonumui ir tikrai ne viešai.

 

Labai įdomu, kokia yra Jūsų dienotvarkė?

 

Esu pelėda. Miegoti einu vėlai, todėl ir pusryčius dažniausiai iškeičiu į saldų ryto miegelį. Tada skubiai susiruošiu ir bėgu į darbą. Kai būnu Lietuvoje, daugiausia laiko praleidžiu „Vilniaus vartuose“: įvairūs susitikimai, pasitarimai su personalu, mados salonų lankymas, bendravimas su klientais. Kad sutaupyčiau laiko, visada pietauju ir skiriu dalykinius susitikimus mūsų bare „LivLounge“. Savaitgaliais organizuojame įvairiausius renginius naktiniame klube „Pacha“, o jiems irgi būtina skirti daug dėmesio, energijos bei laiko.

 

Nuotrauka iš asmeninio albumo/Asta Valentaitė Milane
Nuotrauka iš asmeninio albumo/Asta Valentaitė Milane

Jus dažniau galima sutikti Lietuvoje ar už jos ribų?

 

Save vadinčiau kosmopolite. Darbo reikalais daug keliauju ir sutinku daug įvairių žmonių, todėl per kelerius darbo metus keliaudama ir dirbdama užsienyje, įgijau nemažai patirties, užmezgiau naudingų ryšių įvairiose pasaulio šalyse. Aš visa tai labai vertinu. Beveik visos mano kelionės susijusios su darbu. Paryžių ir Milaną jau galėčiau vadinti antraisiais namais. Dabar galiu skristi į daug pasaulio valstybių ir žinau, kad kiekvieną iš tų šalių pamatyčiau ir pažinčiau ne kaip turistė. Džiaugiuosi, kad visur esu labai šiltai sutinkama.

 

Žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad baiminatės televizijos laidos „Na, palauk“ provokacijos. Ar tikrai pradėjote atsargiau elgtis, kad nepapultumėte į laidos kūrėjų sukuriamas ne itin malonias situacijas?

 

Tokie pranešimai tik prajuokina. Tai eilinis nesusipratimas ir išpūstas burbulas. Dar neteko matyti tos laidos. Apie ją esu girdėjusi tik iš draugų, kurie jau buvo pakliuvę į jų spąstus. Aš vengiu ir atsisakau dalyvauti beveik visose televizijos laidose.

 

Ko daugiau žinomo žmogaus gyvenime – pliusų ar minusų? Spėju, ne itin malonu nuolat įsitempus gyventi. Turbūt net ramia širdimi negalite nueiti į pasimatymą ir nebijoti, kad rytojaus dieną ši žinia nebūtų pateikta kaip svarbiausia naujiena?

 

Neskirstau pliusų ir minusų. Visur stengiuosi įžvelgti tik teigiamus dalykus. Ignoruoju tai, kas man nepriimtina, stengiuosi atsiriboti nuo neigiamų dalykų ir piktų žmonių. Pripratau prie to, kad esu pastebima, nesislapstau ir nekreipiu dėmesio į aplinkinių žvilgsnius, nors visada jaučiu, kada mane stebi arba apkalba. Užsidėjau abejingumo šydą, nes jis tarsi apsauga, kad ištverčiau pastaruoju metu padažnėjusius viešus puolimus ir šmeižtą. Nepaisant to, sulaukiu vis daugiau malonaus dėmesio ir palaikymo ne tik iš artimųjų, bet ir iš nepažįstamų žmonių. Žinomumas man netrukdo gyventi. Aš bendrauju, su kuo noriu, ir einu, kur noriu.

 

Nuotrauka iš asmeninio albumo/Asta Valentaitė Paryžiuje
Nuotrauka iš asmeninio albumo/Asta Valentaitė Paryžiuje

Ar Jūsų gyvenime dar būna tokių akimirkų kaip paauglystėje, t. y. su mylimu žmogumi vaikščiojate susikibę rankomis, laukiate saulėlydžio, batonu šeriate prie kranto priplaukusias gulbes?

 

Hm... Skamba labai viliojančiai (šypsosi)...

 

Ar Jūs iš tų moterų, kurios svajoja apie gražią šeimą, vaikus?

 

Man šeima – didelė vertybė, o darni šeima – siekiamybė. Gaila, bet kartą to pasiekti nepavyko... Naujos šeimos, pirmagimio neplanuoju. Viskam savas laikas.

 

Ne kartą esate pavadinta stilingiausia Lietuvos moterimi. Ar daug pastangų reikia norint būti tokios dailios figūros?

 

Dėl mano lieknumo „kalti“ genai ir greita medžiagų apykaita. Be abejo, kad nepakistų figūra ir kūnas išliktų stangrus, man svarbu rasti laiko sportui, todėl po ilgos pertraukos vėl bandau grįžti į sporto salę.

 

Jūsų gyvenimo istoriją žurnalistai mėgsta pavadinti Pelenės istorija. Ar įžvelgiate panašumų?

 

Labai graži pasaka! Ar yra panašumų? Atidžiau panagrinėjusi ir palyginusi, aš jų nematau. Savo istoriją aš dar gyvenu...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius