-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audrius Bružas ir Kirilas Glušajevas „Vilnius Comedy Fest“ svečių prašys tikros, o ne išspaustos šypsenos

Antradienį pristatyta detali jau antrus metus Vilniuje vyksiančio tarptautinio komedijų festivalio „Vilnius Comedy Fest“ programa. Šįmet festivalio svečius juokins ne tik lietuviai, bet ir pasaulinio lygio humoro žvaigždes iš Jungtinės Karalystės, Prancūzijos, Kanados ir Ispanijos.
Temos: 1 Audrius Bružas

Festivalio pristatymo konferencijoje, kurią pradėjo uždainavę atlikėjai „Jama & W“, su spaudos atstovais susitiko „Vilnius Comedy Fest“ kaltininkai, „Kito kampo“ aktoriai Audrius Bružas ir Kirilas Glušajevas bei festivalio direktorė Airina Kazlauskaitė.

Jie papsakojo, ko iš „Vilnius Comedy Fest“ tikėtis šįmet. O lūkesčiai gali būti dideli: festivalio svečius „Compensa“ renginių salėje jau nuo ketvirtadienio juokins ne tik Lietuvos, bet ir pasaulinės humoro žvaigždės. 

Programoje – pasaulinio garso humoristai

Sausio 21 dieną festivalį atidarys improvizacijos teatras „Kitas kampas“. Žiūrovai turės progos pasijuokti iš visiems puikiai pažįstamų aktorių – Audriaus Bružo, Kirilo Glušajevo, Manto Vaitiekūno ir kitų – improvizacijų scenoje. 

Konferencijos metu K.Glušajevas uždainavo su „Jama & W“:

VIDEO: Aktorius K.Glušajevas ir reperis Jama muzikavo kartu
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./„Vilnius Comedy Fest“ spaudos konferencijos akimirka
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./„Vilnius Comedy Fest“ spaudos konferencijos akimirka

Sausio 22-ąją – vienos geidžiamiausių humorisčių pasaulyje Ginos Yashere standupas. Gina Yashere gerai pažįstama Anglijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų publikai, jos klausėsi ir juokėsi didžiausios pasaulio arenos Japonijoje, Dubajuje, Honkonge, Singapūre, Austalijoje, Kanadoje ir Pietų Afrikoje.

Sausio 23-ą bus galima išvysti vienintelį žmogumi-orkestru vadinamo Michel Lauzière pasirodymą Lietuvoje. Kanadietį humoristą visame pasaulyje išgarsino jo ekscentriški solo pasirodymai. Specialiai jiems jis susikonstruoja neįprastus instrumentus ir jais atlieka neįtikėtinus numerius. Tarp žinomiausių humoristo numerių – pasivažinėjimas riedučiais sugrojant Mozarto simfoniją Nr. 40 ant pakeliui išstatytų vandens pripildytų vyno butelių. 

 

Sausio 24 dieną festivalio lankytojų laukia net du pasirodymai. Vienas jų skirtas specialiai šeimoms. Tai talentingo, išradingo, nuotaikingo ir netradicinio mimo Daniel Mime šou.

Mimo Daniel Mime kuriama pasaka be jokios abejonės patiks ne tik suaugusiems, bet ir mažiesiems. Pagrindinis šio aktoriaus instrumentas – jo paties kūnas. Žiūrėdamas kai kuriuos Daniel Mime pasirodymus negali nesistebėti: kaip taip įmanoma?

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Kirilas Glušajevas
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Kirilas Glušajevas

Daniel Mime, kurios tikrasis vardas Daniel Stein, pradėjo vaidinti dar mokydamasis mokykloje, o dabar šio meno moko kitus – pradedant Japonija ir baigiant prestižiškiausiais Amerikos universitetais. Net 15 metų aktorystės meno mokyklą jis turėjo ir Paryžiuje.

Lotynų muzikos ritmais, žongliravimu ir šokiais festivalį uždarys trio „Olé!“. Ispanų trio „Olé!“ pasirodymo ritmas toks energingas ir greitas, kad, rodos, tuoj ims svaigti galva. Tačiau gauti tokią geros energijos ir humoro dozę verta be jokios abejonės. Lotynų muzikos ritmais, žongliravimu, šokiais ir degančiomis gitaromis žiemos šalčius Vilniuje trio tirpdys jau sausio 24 dieną. 

Prašys nespausti šypsenos

Konferencijos metu festivalio rengėjai taip pat papasakojo ir apie vieną atrakciją – galimybę patiems save nufotografuoti ir laimėti kvietimus į festivalį.

Tai padaryti galima Vilniuje, Vokiečių gatvėje esančioje „Coffee-Inn“ kavinėje, prie specialaus stendo su užrašu „Nespausk šypsenos“. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Audrius Bružas
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Audrius Bružas

Kaip pasakojo K.Glušajevas, festivalio rengėjai visai nenori, kad susirinkę žiūrovai šypsotųsi per prievartą, – tikisi, kad šypsosis nuoširdžiai. To ir prašo: nesišypsokite, nesijuokite, jei nesinori.

Nuoširdžiai nusišypsoti, o ne spausti šypseną, kviečia ir prieš festivalį – taip galima laimėti kvietimus. Ateini į kavinę, nusišypsai, spaudi mygtuką, nusifotografuoji ir lauki rezultatų.

„Vėliau tos nuotraukos atsidurs viešojoje erdvėje“, – sakė K.Glušajevas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius