Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Remigijų Žiogą Bahamose pašiurpino vėžlių medžioklė

Nuo vasario pabaigos po Šiaurės Amerikos žemyną keliaujantis R. Žiogas negalėjo patikėti, kai savomis akimis pamatė, kad dėl mėsos Bahamose medžiojami vėžliai.
Remigijus Žiogas su žmona
Remigijus Žiogas su žmona / Asmeninio albumo nuotr.

Ne vieną europietį šokiruoti galintis vaizdas Bahamose – visiška norma. Didžiuliai vėžliai apversti kiautu žemyn, peilis įdurtas į kaklą. Vietiniai vyrai taip uždarbiauja – parduoda mėsą, o vėžlio kiautą – atskirai. Centrinėje Amerikoje vėžliena – pigi mėsa. „Vaizdas tikrai ne turistams. Jie medžioja tuos didžiulius vėžlius ir niekas jų nebaudžia!“ – apgailestauja R. Žiogas.

Laivu „Victory“ drauge su beveik 3000 turistų Bahamose keliavęs Žiogas pasakoja, kad šou programa ten vyksta visą parą, aptarnaujantis personalas, kurio laive apie 1000, labai stengiasi dėl turistų, juos gerbia. R. Žiogas sako buvęs labiausiai sužavėtas kino teatru laive po atviru dangumi: „Man kaip kino mėgėjui tai buvo nepakartojama.“

Su žmona Rovena ir kompanija keliaujantis vestuvių karaliumi pravardžiuojamas „Šok su manimi“ projekto finalininkas taip pat pasakoja dar kartą įsitikinęs, kad šiltuose kraštuose, ypač toliau nuo centro, kur mažiau turistų, Bahamose itin netvarkinga: „Privačiose salose ir paplūdimiuose viskas kaip iš paveikslėlių, tačiau vos šiek tiek toliau nuo centro – tikras šiukšlynas“, – apmaudo neslepia R. Žiogas. 

Asmeninio albumo nuotr./Remigijus Žiogas su žmona
Asmeninio albumo nuotr./Remigijus Žiogas su žmona

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius