-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beata Nicholson gina Eglę Jackaitę su 6-mečiu sūnumi išprašiusį restoraną: „Palaikau tokią politiką“

Beata Nicholson savo feisbuko paskyroje pasidalino įrašu, kuriame teisina sostinės restorano „Šturmų švyturys“ taisyklę neaptarnauti klientų, atėjusiųjų su vaikais iki 12 metų. Kaip rašė Žmonės.lt, šią taisyklę savo kailiu antradienį patyrė aktorė Eglė Jackaitė, kuri buvo išprašyta iš restorano, nes atėjo su mažamečiu sūnumi.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak Beatos, renkantis restoraną, pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kokiai auditorijai jis yra skirtas. Neva yra šeimos restoranai ir yra restoranai, kurie skirti suaugusiesiems.

TAIP PAT SKAITYKITE: Eglė Jackaitė su sūnumis buvo išprašyti iš restorano Vilniuje

Savo nuomonę apie tai Beata išdėstė socialiniame tinkle.

„Ką manote? „Šturmų švyturys“ niekada neleidžia vaikų, ir tai atvirai deklaruoja, ir gerai, nes yra vietos, kur reikia ir galima eiti su vaikais, bet yra ir vietos, kurios skirtos suaugusiems. Aš labai palaikau tokią restorano politiką.

Pvz., mūsų šeimos restoranuose „Jurgis ir Drakonas“ visada yra pilna vaikų, mes – šeimos restoranas, ten eini ir tikiesi, kad bus pilna vaikų, bet, jei aš einu su suaugusiais draugais ar šeima į restoraną su aukštomis kainomis ir nevaikišku maistu, tai nenorėčiau, kad aplink klykautų ir baladotųsi vaikai.

Praėjusią savaitę iš viso pamačiau tai, ko nesu niekada mačius – 10 valandą vakaro, viskio bare bėgiojo dar dvejų metų neturintis pyplys...“ – feisbuke rašė Beata.

Žmonės.lt primena, kad su dviem sūnumis į Užupyje įsikūrusį žuvies restoraną „Šturmų švyturys“ atvykusi E.Jackaitė buvo išprašyta, nes restorano taisyklės numato, kad vaikai iki 12 metų čia neįleidžiami.

Žmonės.lt susisiekė su „Šturmų švyturio“ atstovais.

„Mes tiesiog kuriame erdvę, kurioje būtų galima ramiai pabūti. Dažniausiai žmonės žino, kur eina. Rezervuojant staliukus visuomet pasakome, kad vaikai iki 12 metų neįleidžiami. Tai toks amžius, kurio sulaukęs vaikas jau yra pakankamai suaugęs ir prognozuojamas“, – Žmonės.lt sakė restorano bendraturtė Asta Žemaitienė.

Kokia jūsų nuomonė? Teisinga tokia restorano pozicija ar vis dėlto perlenkta lazda?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius