-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bertos Timinskaitės dainos „We Can Be Free(k)“ vaizdo klipo herojams teko valgyti žemes ir išsirengti

Dainininkė, projekto „Lietuvos balsas“ praėjusio sezono dalyvė Berta Timinskaitė Vilniuje esančioje „Show Makers Akademijoje“ filmavo savo dainos „We Can Be Free(k)“ vaizdo klipą. Šis klipas – antrasis dainininkės sąskaitoje. Duris į filmavimo aikštelę dainininkė atvėrė portalui Žmonės.lt.
Berta Timinskaitė
Berta Timinskaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Filmuoti B.Timinskaitės vaizdo klipo jos suburta komanda sekmadienį susitiko jau trečią kartą. Tai – paskutinysis klipo filmavimo etapas. Darbus kolektyvas pradėjo dar lapkričio pradžioje, mergina džiaugėsi, kad viskas iki šiol klostėsi palankiai – oro sąlygos lepino, nenumatytų aplinkybių nekilo.

„Klipe aš esu tarsi kelionės po vakarėlių kultūrą gidė. Toks pats pakvaišęs žmogus, kaip ir daugelis aplink esančių. Aš stebiu juos: vienais žaviuosi, kitais stebiuosi, tačiau iš tiesų mano pačios galvoje verda pakankamai daug minčių, norų. Kovoju pati su savimi siekdama balansuoti tarp laisvės ir beprotybės“, – portalui Žmonės.lt apie savo klipe kuriamą personažą pasakojo B.Timinskaitė.

Šiame darbe, anot dainininkės, siužetu siekiama atspindėti šiuolaikinio jauno žmogaus gyvenime augantį chaosą, vakarėlių kultūrą, užslopintą norą bent trumpam išlysti iš primestų visuomenės standartų, pabūti unikaliu, kitokiu, laisvu, bepročiu. 

„Tie slapti troškimai dažniausiai prasiveržia su dideliu sprogimu ir ne visada turi teigiamų pasekmių. Klipe daug kas perduodama per simbolius, užuominas. Daugelį siužetinių veiksmų galima suprasti dviprasmiškai, tačiau įsigilinus turėtų paaiškėti, kad žmogus yra labai sudėtingas organizmas, dažniausiai užslėpęs tikrąjį „aš“. Na, o tikrieji žmonių veidai pasirodo naktį, vakarėlių metu ir, aišku, dažnai pasirenkant netinkamas pasilinksminimo priemones“, – svarsto B.Timinskaitė.

 Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka

Apie tai ne tik klipas, bet ir visa daina dviprasmišku pavadinimu „We Can Be Free(k)“. „Nuo laisvės iki beprotybės – vienas žingsnis. Bent kartą gyvenime taip nutinka kiekvienam“, – sako dainininkė.

Kartu su B.Timinskaite vaizdo klipe nusifilmavo būrys seksualių vyrų: modeliai Jonas Stankevičius ir Gytis Reiteris, šokėjai Albertas Lagunovičius, Airidas Imbrasas, Barzdų klubo prezidentas Valdas Samkus ir kiti. 

Vaizdo klipe išties netrūks pikantiškų scenų, dalis jų privers netekti amo: antai J.Stankevičiui filmuojantis teko būnant pusnuogiui valgyti žemes su kirminais, kitiems – apsinuoginti.

 Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka

„Esu be galo dėkinga  visiems dalyvavusiems, prisidėjusiems, palaikiusiems draugams ir artimiesiems. Kiekvieno iš jų indėlis į klipą ir į mano muziką apskritai yra neišdildomai svarbus ir reikšmingas“, – nuoširdžiai kalba B.Timinskaitė. Iš kitų ji išskiria savo prodiuserį Šarūną Kirdeikį, vadybininkę Aistę Kerevičiūtę vei klipo režisierę Alginą Navickaitę.

„Klipo idėja yra Alginos ir Šarūno. Tai kūrybinio tandemo vaisius, kuris labai artimas visai kūrybinei grupei ir ypač man. Vienos iš pagrindinių idėjos autoriumi tapo Gediminas Jaunius – jo šmaikštus papokštavimas virto realybe“, – sako mergina.

„Nors tai tik antrasis mūsų klipas, jaučiu, kaip augame, kaip keičiasi mūsų muzika ir jos realizavimo būdai, ir kaip „giliai“ norime kapstyti siekdami išsakyti viską, ką turime pasakyti. Žinant, kiek daug energijos, laiko, ir apskritai savęs atiduoda visa kūrybinė komanda, esu  labai laiminga ir dėkinga už tokias galimybes. Vaizdo klipas – viena iš mano gyvenimo svajonių“, – toliau jautriai kalba B.Timinskaitė.

Šarūnas Kirdeikis
Šarūnas Kirdeikis

Drauge Š.Kirdeikis ir B.Timinskaitė ne tik filmuoja, bet ir muzikuoja: jau ketvirtadienį duetas gerbėjus kviečia apsilankyti „Studio 9“, kur rengia vakarėlį pavadinimu „Plotas“. Čia B.Timinskaitė uždainuos, o Š.Kirdeikis debiutuos prie diskžokėjo pulto.

Išvysti nuotaikingą kvietimą į vakarėlį galite čia.

VIDEO: Š.Kirdeikis kviečia į plotą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius