-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Broliai Bendžiai rašys knygą apie pramogų verslą?

Muzikos prodiuseris Gintaras Bendžius neatmeta galimybės netolimoje ateityje rašyti knygą apie pramogų verslo užkulisius. Beveik 20 metų pramogų versle besisukantis Gintaras juokiasi, kad pasirodžiusi knyga priverstų jį pakeisti darbą.
Prodiuseriai Gintaras Bendžius ir Egmontas Bžeskas
Prodiuseriai Gintaras Bendžius ir Egmontas Bžeskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lapkričio 13-ąją prodiuserių kompanijos „Cactus“ veiklos dešimtmetį įspūdingu koncertu Klaipėdos Žvejų rūmuose paminėsiantys prodiuseriai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai lietuviškos popscenos užkulisiuose iš tikrųjų pluša jau arti dviejų dešimčių metų.

Tėra vienas niuansas: jeigu rašyti, tai taip, kaip viskas iš tikrųjų buvo, o šitaip padarius, už atvirumą tektų sumokėti – greičiausiai kitą dieną tektų uždaryti prodiuserių centro duris ir ieškotis kitokio užsiėmimo.

„Viskas prasidėjo nuo pomėgių, kurių anuomet nė nemanėme pavirsiant mūsų profesija, – atviravo G.Bendžius. – Aš vedžiau radijo laidą apie kūrybingą jaunimą,  Mindaugas įkūrė roko klubą bei talkino kelioms muzikos grupėms, vėliau kartu kūrėme humoro projektą „Trumpas sujungimas“, o dar vėliau priėmėme sprendimą prodiusuoti kitus atlikėjus.“

Broliai neslepia per ilgus darbo metus ne tik sukaupę daug praktinės patirties, pasimokę iš sėkmių bei klaidų, bet ir pažinę daugybę žmonių bei patekę į įvairias situacijas.

„Užkulisių žmonės mato net daugiau už tuos, kurie yra scenoje. Tad neatmetu galimybės netolimoje ateityje imtis knygos apie du lietuviško pramogų verslo dešimtmečius. Tėra vienas niuansas: jeigu rašyti, tai taip, kaip viskas iš tikrųjų buvo, o šitaip padarius, už atvirumą tektų sumokėti – greičiausiai kitą dieną tektų uždaryti prodiuserių centro duris ir ieškotis kitokio užsiėmimo,“ – juokėsi G.Bendžius.

Klaipėdos Žvejų rūmuose per šventinį koncertą pasirodys dauguma su G. ir M.Bendžiais dirbusių bei dirbančių dainininkų. Renginio proga susivienys ir vėl žengs į sceną „Savaitgalis“, XXL, „Junior“, „Mango“. Koncerte pasirodys ir šiuo metu su kompanija „Cactus“ bendradarbiaujantys Viktorija Perminaitė, Andrius Rimiškis, grupės „Pikaso“ bei „Širdelės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius