-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė vėl atsidūrė buvusio mylimojo glėbyje

Artėjant šiltoms žiemos šventėms trečiadienio vakarą pramogų pasaulio atstovai buvo pakviesti prisidėti prie naujo labdaros projekto „Angelų žvaigždės“.
Laimas Fergizas ir Eglija Vaitkevičė
Eglija Vaitkevičė-Fergie, šokdama burleskos šokį, žada įkvėpti kitas moteris. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Renginyje, kuriuo buvo stengiamasi atkreipti visuomenės dėmesį į vaikus, kurie gyvena globos namuose bei suteikti vaikams bendravimo džiaugsmo ir nuoširdžių dovanų, netrūko žinomų veidų. Nešini dovanėlėmis, skirtomis Valkininkų vaikų globos namų „Spengla“ aukėltiniams, atvyko Gytis Šapranauskas, Donatas ir Dainė Baumilos, Vaidas Baumila, Lauryna Anusauskaitė ir Goda Skačkauskaitė, „Naujų pupyčių“ lyderė Oksana Pikul, balerina  Olga Konošenko ir kiti svečiai. Specialiai į renginį iš Kauno atkeliavo burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė-Fergie. Jai kompaniją palaikė ir buvęs mylimasis bei vadybininkas Laimas Fergizas.

„Mūsų santykiuose būna permainų. Šią savaitę mes pora, o kaip bus toliau neaišku.“

E.Vaitkevičė renginio metu atrodė puikiai nusiteikusi, o L.Fergizas ne tik asistavo moteriai, bet ir nevengė šiltai apkabinti. Tiesa, žurnalistams susidomėjus atsinaujinusiais jų santykiais pora atsišliejo vienas nuo kito ir kalbėjo dviprasmiškai. „Mes draugaujame, Laimas yra mano geriausias draugas, žino daugelį mano paslapčių...“ – sakė E.Vaitkevičė. Pats L.Fergizas pasiteiravo moters, ar jos žodyje draugas yra potekstė „mylimasis“ ar ne, tačiau ji kalbėjo nežinanti.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laimas Fergizas ir Eglija Vaitkevičė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laimas Fergizas ir Eglija Vaitkevičė

„Mūsų santykiuose būna permainų. Šią savaitę jie gražūs, o praėjusią tokie nebuvo, ką jūs norite sužinoti? Šią savaitę mes pora, o kaip bus toliau neaišku. Kalėdas švęsime kartu, jei nesusipešime“, – vienas kitą papildydami kalbėjo pora. Jie prisipažino, kad Eglija yra tas „ugnimi spjaudantis fontanas“.

„Dar rugpjūtį (tada pora paskelbė išsiskirianti, – aut. past.) sakiau, kad viskas priklauso nuo mėnulio fazių“, – aiškinti mėgino L.Fergizas, tačiau E.Vaitkevičė paragino jo nesureikšminti mėnulio ir kartais pripažinti savo klaidas.

Beje, E.Vaitkevičės ir L.Fergizo santykiai kiek primena kitos garsios Lietuvos poros – dainininkės Mios ir Radvilo Bubelio romaną. Jiedu irgi ne sykį skyrėsi ir taikėsi, vėliau teigė nesantys pora ir vis tiek pasirodydavę kartu. 2011-ųjų pradžioje Mia teigė su R.Bubeliu išsiskyrusi visam laikui, nors jau mažiau kaip po pusmečio rodėsi viešumoje kartu. Beje, Mia taip pat turėjo pasirodyti labdaros vakare, tačiau neatvyko.

Renginio „Angelų žvaigždės“ metu surinktos dovanos gruodžio 22-ąją, ketvirtadienį, bus nuvežtos vaikams į Valkininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius