Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi TV laidų vedėja Jovita Valeikaitė ištekėjo už italo Francesco La Ferreros

Penktadienio popietę Vilniaus Santuokų rūmuose susituokė Žmogaus teisių stebėjimo instituto komunikacijos vadovė Jovita Valeikaitė (37) ir jos išrinktasis Francesco La Ferrera (36).
Jovita Valeikaitė ir Francesco La Ferrera
Vestuvių akimirka / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka

Jovita – profesionali režisierė, televizijos žiūrovai prisimena ją kaip puikią laidų vedėją ir žurnalistę. Jovitos išrinktasis – italas Francesco La Ferrera iš Milano. Jis – geologas, vadovauja vienai statybų įmonei.

Pora susipažino pernai metų gegužės pradžioje, tuomet jiedu susitiko Sicilijos oro uoste. Pasak Jovitos, tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio, draugauti jiedu pradėjo tik lapkritį. Tačiau dėl įsižiebusių jausmų pora nesuabejojo – jau po dviejų mėnesių draugystės Francesco pasipiršo lietuvei.

„Išvis nesiruošiau tekėti. Niekada gyvenime nesvajojau apie vestuves, apie baltą suknelę. Tačiau viskas, matyt, gyvenime susiklosto savaime“, – Žmonės.lt sakė Jovita.

Jaunavedžiai laukia šeimos pagausėjimo, rudeniop juos aplankys gandrai.

VIDEO: Jovita Valeikaitė ištekėjo už italo Francesco La Ferreros

Moteris jau seniai žavisi Italija, šios šalies kultūra, todėl nenuostabu, kad jos gyvenimo meilė – būtent iš šios šalies. Prieš kelerius metus nusprendusi išmokti laisvai susikalbėti itališkai ji išvyko į Florencijoje esantį italų kalbos institutą, kur kelias savaites tobulino žinias.

Prieš tai buvęs Jovitos draugas taip pat buvo italas, tačiau ji pati sako niekada dirbtinai nesiejusi savo ateities su šia šalimi, tiesiog ja žavėjosi.

„Kaip sakė Steve‘as Jobsas, suvedus visus taškus tam tikri dalykai atrodo savaime suprantami, viskas kaip ir logiška, nors niekada negalvojau, kad aš ištekėsiu už italo“, – sakė ji.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka

Pasveikinti jaunavedžių į Santuokų rūmus atvyko būrys poros artimųjų. Kone pusė jų atskrido iš Italijos. Dėl šios priežasties ceremonija vyko dviem kalbomis.

Santuokos liudytojais tapo Jovitos brolis ir Francesco sesuo. Jaunavedžiai pasipuošė specialiai jiems vestuvėms siūtais dizainerio Giedriaus Šarkausko drabužiais, žiedus jiems kūrė juvelyrė Jurga Lago.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka

„Kai prieš penkiolika metų susipažinome su Jurga, pasakiau jai, kad kai bus mano vestuvės, aš ją susirasiu. Vėliau šį savo pažadą buvau pamiršusi. Kai dabar ieškojome žiedų ir išsirinkau Jurgos kurtus, tik tuomet prisiminiau savo pažadą“, – juokėsi Jovita.

Po vestuvių Jovita pasirinko dvigubą pavardę ir tapo Jovita Valeikaite-La Ferrera. Apie medaus mėnesį pora kol kas negalvoja ir povestuvinės kelionės planus sako atidės vėlesniam laikui.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vestuvių akimirka

Iš ankstesnių santykių Jovita turi dukrą šiandien jau 7-erių sulaukusią Indiją Mariją. Mergaitės tėvas – iš Sudano kilęs verslininkas.

„Dukrą Francesco priėmė puikiai. ŽApskritai, mūsų šeimos – labai panašios, sutampa požiūriai, vertybės. Tiesiog viena šeima Lietuvoje, kita – Italijoje“, – apie vyro šeimą kalbėjo Jovita. Pora kol kas planuoja likti gyventi Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius