-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusio grupės „N.E.O.“ nario Tado Lukoševičiaus buto jau trečią kartą nepavyko parduoti varžytinėse

Antradienį buvusio grupės „N.E.O.“ nario Tado Lukoševičiaus 3 kambarių butą buvo bandoma parduoti varžytinėse, tačiau pirkėjų neatsirado. T.Lukoševičiaus turtas išpardavinėjamas siekiant padengti skolas, mat vyriškis apgaule iš keturių asmenų išviliojo 400 tūkst. Lt, o policijos pareigūnai nesėkmingai jo ieško jau keturis mėnesius.
Tadas Lukoševičius dabar
Tadas Lukoševičius / Viganto Ovadnevo nuotrauka
Temos: 1 „N.E.O.“

Tado Lukoševičiaus 3 kambarių, 84,80 kvadratinių metrų ploto butas prestižiniame Vilniaus Antakalnio mikrorajone, Žirgo gatvėje buvo pardavinėjamas už gerokai mažesnę nei rinkos kainą. „Buto pradinė kaina yra 373 120 litų, o tai yra 80% rinkos kainos, nes taip numato įstatymai. Vis dėlto, tikiuosi, kad pirkėjai kainą pakels ir kitą kartą pardavus šį butą, pavyks padengti visas Tado Lukoševičiaus skolas“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo antstolis Irmantas Gaidelis.

Varžytinės turėjo prasidėti 11.30 val., tačiau neatsiradus nė vienam pirkėjui, jos neįvyko. Antstolis teigė, kad dar prieš šias varžytines numanė, jog buto parduoti nepavyks. „Būsimam pirkėjui tektų įsigyti katę maiše, nes galimybė apžiūrėti butą yra ribota. Aš pats kelis kartus buvau ten nuvažiavęs, bet neturiu raktų, o manęs į vidų niekas neįleido“, – pasakojo I.Gaidelis.

Antstolis tikino, kad pardavimą apsunkina ir tai, jog būsimiems pirkėjams įsigijus butą teks kreiptis į teismą dėl dabartinių gyventojų, iškeldinimo.  Tado Lukoševičiaus butas varžytinėse parduodamas jau trečią kartą. Netrukus antstoliai turėtų paskelbti ir ketvirtąsias varžytines. Skolininkas apie jo turto išpardavimą yra informuotas, tačiau savo pozicijos nepateikė.

Žmonės.lt anksčiau rašė, kad T.Lukoševičiaus ieško policija, o nukentėjusieji netgi siūlo premiją už naujienas apie Tado buvimo vietą. Vienas nukentėjusiųjų, Kauno naktinio klubo „Mojo Lounge“ bendraturtis Giedrius Ambrazevičius portalui Žmonės.lt sakė patyręs net  100 tūkst. Lt nuostolį. Būtent jis ėmėsi iniciatyvos sulaikyti T.Lukoševičių, siūlydamas už jo buvimo vietos atskleidimą 500 Lt atlygį.

„Suteikusiems informacijos apie Tado Lukoševičiaus buvimo vietą, paskirta 500 Lt premija“, – savo „Facebook“ profilyje užrašė G.Ambrazevičius. Jis taip pat persiuntė žiniasklaidai teismo raštą, kuriuo nurodoma, jog T.Lukoševičiui skirta griežtesnė kardomoji priemonė – suėmimas, vykdoma jo paieška ir jis nesurastas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius