Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Daina Bilevičiūtė: „Iš naujo mokausi vaikščioti“

Į automobilio avariją pakliuvusi garsi dainininkė ir ūkininkė D. Bilevičiūtė (46) džiaugiasi, kad išvengė itin sunkių traumų, tačiau neslepia, kad dabar jos gyvenimas pasikeitė.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Juliaus Kalinsko 15 min foto

„Esu su mėlyne ir ramentais. Iš naujo mokausi vaikščioti, – sako Daina. – Iš įvykio vietos mane ir grupės „Diamond“ merginas, kurias globoju, greitosios pagalbos automobiliu nuvežė į ligoninę. Mane ten iš karto „suremontavo“, padarė visus tyrimus, patikrino nuo pasiutligės, išėmė stiklus iš akies, davė ramentus ir paleido. Sakė, kad per daug gražiai atrodau.“

Beje, Daina, prieš pat atsitrenkiant į kitą automobilį, dar norėjo iššokti iš savojo, tačiau dabar džiaugiasi, kad to nepadarė, nes esą pasekmės būtų kur kas skaudesnės. „Žinau, kad norite manęs jau dabar atsikratyti, tačiau dar nepavyks“, – šypteli dainininkė.

„Privatu!“ primena, jog šiuo metu iš D. Bilevičiūtės už prasižengimus keliuose yra atimtas vairuotojo pažymėjimas. Eismo įvykio metu automobilį vairavo Dainos globojama dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius