-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Liepa Mondeikaitė 24-ąjį gimtadienį atšventė Paryžiuje

24-ąjį gimtadienį dainininkė, grupės „Pop Ladies“ narė sutiko meilės mieste – Paryžiuje, Prancūzijoje. Savo šventės išvakarėse atlikėja aplankė miesto simboliu tapusį Eifelio bokštą, su draugais pasidalino nuotrauka, kurioje įsiamžino būdama bokšto viršuje.
Liepa Mondeikaitė Paryžiuje
Liepa Mondeikaitė Paryžiuje / Asmeninio albumo nuotr.

„Aš myliu Paryžių“, – šalia nuotraukos draugams parašė L.Mondeikaitė ir pažymėjo ir pati besijaučianti mylima. Draugai suskubo atvirauti, kad baltai pavydi dainininkei, ir tikino laukiantys, kada ši sugrįš namo į Vilnių.

Portalui Žmonės.lt L.Mondeikaitė pasakojo į Paryžių vykusi specialiai dėl gimtadienio – sekmadienį merginai suėjo 24-eri. Dainininkė nenorėjo atvirauti, su kuo iškeliavo – patikino tik, kad „su mylimais žmonėmis“.

Tiesa, kelionė į Paryžių pareikalavo savotiškų aukų – L.Mondeikaitė dėl apsilankymo Prancūzijoje atsisakė su grupe „Pop Ladies“ skristi į Didžiąją Britaniją, kur savaitgalį koncertavo grupė.

„Be galo džiaugiuosi, kad esu čia – puikiai leidžiame laiką“, – sakė L.Mondeikaitė. Gimtadienio dieną ji drauge su kompanija ketina apsilankyti Luvre, taip pat Versalio rūmuose. „Vakare turėsime šventinę vakarienę. Kol kas žinau tik tiek, tačiau nežinau, ar žinau viską“, – juokėsi dainininkė svarstydama, ar tik kartu bekeliaujantys jai neiškrės kokios staigmenos.

Dainininkė atviravo, kad visi metai jai atrodė labai užimti, tad net ir gimtadienis atėjo nepastebimai greitai.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Liepa Mondeikaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Liepa Mondeikaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius