Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė bakalauro diplomą atsiėmė per gimtadienį

Pirmadienį, birželio 25-ąją, dainininkė Rūta Ščiogolevaitė turėjo net dvi progas švęsti – šią dieną yra atlikėjos gimtadienis, taip pat ji pagaliau į savo rankas paėmė Lietuvos muzikos ir teatro akademijos (LMTA) klasikinio dainavimo bakalauro diplomą.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nors LMTA studentai bendra tvarka diplomus gavo Vilniaus kongresų rūmuose šeštadienį, tądien R.Ščiogolevaitė negalėjo atvykti į iškilmingą ceremoniją dėl suplanuoto koncerto.

„Kai buvo teikimas, turėjau koncertą. Pasiimsiu diplomą šiandien, be iškilmių. Nebuvo lengva jį gauti, darbo įdėti reikėjo nemažai, tik kad tas darbas buvo man malonus“, – šypsojosi 31-erių sulaukusi dainininkė.

Praėjusios savaitės pabaigoje Rūta sakė, kad visiškai neturi jokių planų gimtadienio pirmadieniui. „Net jei žinočiau, nepasakyčiau“, – juokėsi ji. Tą patį ji tikino ir šventinės dienos rytą. „Dar nenusprendžiau, kaip švęsiu, turbūt nieko superypatingo. Dar net pietūs neatėjo, negaliu sakyti, kad visi artimi žmonės jau pasveikino, bet, aišku, sveikinimų gaunu“, – nenoriai kalbėjo ji.

Anksčiau atlikėja teigė visą dėmesį šiomis dienomis sutelkusi į vasaros atostogas. „Nieko ypatingo neplanuoju, gal bent vieną vasarą neturėsiu grandiozinių darbų ir galėsiu ją skirti sau. Norėčiau užtarnautų atostogų“, – Žmonės.lt sakė Rūta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius