Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl „Snoro“ bankroto be pinigų likęs Juozas Statkevičius gyvena iš draugų malonės

Dizaineris Juozas Statkevičius šiuo metu pasikliauja draugų malone – banke „Snoras“ liko įšaldyta apie 40 tūkst. litų jo pajamų.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Mano sąskaita ir kortelė užblokuota, kaip ir visų Lietuvos žmonių. Atsitiko katastrofa, bet ką daryti? Bet aš nemanau, kad tai didžiulė problema – praeis dvi savaitės ir viskas atsistos į savo vėžes“, – portalui 15min.lt teigė dizaineris.

J.Statkevičius nacionalizuoto banko „Snoras“ situaciją sulygino su tremtimi į Sibirą ir dėl susiklosčiusių aplinkybių kaltina drastiškai ir nehumaniškai pasielgusią valstybę.

Bankrutavusiame banke „Snoras“ liko J.Statkevičiaus santaupos ir gautas pelnas už lapkričio 16 dieną vykusį dizainerio kolekcijos pristatymą. Už šiuos pinigus dizaineris ketino sumokėti atlyginimus siuvėjoms. J.Statkevičiaus teigimu, jo darbuotojos supratingos ir kantriai laukia, kol dizaineris vėl galės naudotis įšaldytais pinigais.

„Nieks nemaištauja ir net nesiruošia. Visi gali maištauti kur tik nori, bet tik ne pas mane. Mūsų kolektyve žmonės dirba 23 metus ir visi yra matę dar ne tokių dalykų. Jiems nė karto nebuvo mažinti atlyginimai. Visi yra supratingi. Tokie „pirstelėjimai“ nieko nejaudina, juo labiau, kad algos buvo išmokėtos prieš kolekcijos pristatymą“, – 15min.lt patikino dizaineris.

J.Statkevičius šiuo metu teigia gyvenantis iš paskolintų pinigų. Neseniai Londone viešėjęs ir kartu su režisiere Dalia Ibelhauptaite labdaros renginį organizavęs vyras kelionėje gyveno iš režisierės malonės. Pinigų J.Statkevičiui paskolino ir D.Ibelhauptaitės vyras, aktorius Dexteris Fletcheris.

„Taip, pasiskolinau iš Dalios ir Dexterio. O ką man daryti? Gal jūs galite paskolinti?“, – patekęs į keblią situaciją klausė dizaineris.

Dizaineris viliasi atgauti visus pinigus – jo santaupos neviršijo draustų indėlių sumos. Banke „Snoras“ jis turi ir dvi paskolas – vieną tėvų butui, kitą – savo butui Palangoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius