Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dešimtis kandidatų įveikusi Agnija Šeiko atsidūrė Roterdamo šokio akademijoje

40 kandidatų iš viso pasaulio į vieną vietą – tokią atranką įveikusi šokėja Agnija Sarulienė-Šeiko pradėjo choreografijos studijas Roterdamo šokio akademijoje.
Agnija Šeiko
Agnija Šeiko / MediaDia nuotr.
Temos: 1 Agnija Šeiko

Po studijų dėl mylimo žmogaus į gimtąją Klaipėdą grįžusios Agnijos gyvenimas buvo kupinas užsispyrimo ir sunkaus darbo siekiant užsibrėžto tikslo.

Nūdien žinoma menininkė, choreografė, pedagogė, dviejų Auksinių scenos kryžių laureatė prisipažįsta, kad šiuolaikinis šokis vis dėlto – didelių miestų menas.

Kaip Agnijai per 10 metų pavyko prisijaukinti gimtąjį uostamiestį, neturintį gilių kultūros tradicijų bei kodėl choreografės darbais dažniau mėgaujasi užsienio šalių publika? Apie tai – naujoje laidoje „Įkvepianti sėkmė. Įdomių žmonių istorijos“. Socialinis projektas „Įkvepianti sėkmė. Įdomių žmonių istorijos“ skirtas akademinei visuomenei, jauniems pradedantiems verslininkams, aktyviems visuomenės veikėjams ir visiems smalsiems žmonėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius