-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dideli „Teleloto“ vedėjų pokyčiai: debiutuos Katažina, tačiau neliko trijų ryškių veidų

Naująjį televizijos sezoną „Teleloto“ pasitinka su nauja vedėja ir atsinaujinusia laida. Šalia ilgamečio ir žiūrovų pamėgto vedėjo Jono Radzevičiaus žaidėjai nuo šiol matys žavią ir nuoširdžią Katažiną Zvonkuvienę.
Katažina Zvonkuvienė ir Jonas Radzevičius
Katažina Zvonkuvienė ir Jonas Radzevičius / LNK nuotr.

„Dvejojau prieš priimdama šį pasiūlymą – juk „Teleloto“ iki šiol vedė tokie profesionalūs žmonės! Laidos vedėjos patirtis man bus visiškai nauja, tačiau labai džiaugiuosi dabar turėsianti galimybę bendrauti su įvairiais žmonėmis ne tik nuo scenos savo koncertų metu, bet ir daug asmeniškiau – televizijos žaidimo studijoje. Tikiuosi į šį loterijos žaidimą įnešti šilumos, nuoširdumo ir tikrumo – juk mes visi žmonės, gyvenantys gyvenimą, kuris tam tikra prasme taip pat yra žaidimas.

Keliu sau aukštus tikslus ir jau dabar labai atsakingai ruošiuosi „Teleloto“ filmavimams, o tai, kad teks darbuotis greta tokio patyrusio ir šaunaus vedėjo Jono Radzevičiaus, man suteikia ramybės ir net pasididžiavimo“, - pasakoja Katažina Zvonkuvienė.

LNK nuotr./Katažina Zvonkuvienė ir Jonas Radzevičius
LNK nuotr./Katažina Zvonkuvienė ir Jonas Radzevičius

Atsinaujinusioje laidoje žiūrovus džiugins dvi vedėjų poros. Jonas ir Katažina bus pagrindine „Teleloto“ vedėjų pora. Kiek rečiau su žaidėjais studijoje ir prie televizijos ekranų sveikinsis kita, jau gerai pažįstama ir mylima laidos vedėjų pora – Renata ir Deivis Norvilai.

„Teleloto“ organizatoriai bei žaidėjai atsisveikina su buvusiais vedėjais Skaiva Jasevičiūte, Irūna Puzaraite-Čepononiene ir Remigijumi Žiogu.

„Dėkojame Skaivai, Irūnai ir Žiogui už ne vienerius puikaus darbo metus šiame nuotaikingame projekte. Kiekvienas jų laidą praturtino savo unikalumu ir charizma, atsiskleidė kaip talentingi TV laidų vedėjai, kurie kiekvieną sekmadienį nuoširdžiai džiaugėsi TV studijos ir žiūrovų sėkme anapus ekrano. Su nekantrumu laukiame naujojo sezono, kuriame žaisime tiek atsinaujinusius, tiek jau gerai žinomus ir žiūrovų pamėgtus žaidimus.

Atnaujintoje „Teleloto“ laidoje norėjome daugiau dėmesio skirti laimėtojų istorijoms, atviriems ir įkvepiantiems pokalbiams, todėl labai džiaugiamės, kad ilgai trukęs Katažinos įkalbinėjimas pavyko ir kiekvienas TV studijos svečias galės pasijusti kaip namuose – apgaubtas meilės, šilumos ir nuoširdumo, nes tokia ir yra Katažina Zvonkuvienė“, - sakė „Teleloto“ prekės ženklo vadovė Jurgita Petraitienė.

LNK nuotr./Katažina Zvonkuvienė ir Jonas Radzevičius
LNK nuotr./Katažina Zvonkuvienė ir Jonas Radzevičius

Naujasis „Teleloto“ sezonas prasidės rugsėjo 10 dieną, o kaip rieda laimėjimus atnešantys kamuoliukai, žiūrovai galės stebėti kaip įprasta – sekmadieniais, 17:20 val. per LNK.

Kartu su nauju „Teleloto“ laimėjimų sezonu, žaidėjai sulauks ir kelių „Teleloto“ bei „Teleloto+“ naujienų.

Pirmoji naujiena tęsianti „Teleloto“ šūkio „Žaisim, kol laimės visa Lietuva“ pažadą – dažnesni laimėjimai. Kampai, eilutė ir įstrižainės bus baigiamos žaisti išriedėjus 41-am kamuoliukui (anksčiau šis žaidimas buvo baigiamas ties 40-uoju kamuoliuku), tad žaidėjų namuose laukia dar daugiau laimėjimų, jaudulio ir gerų emocijų.

Antroji naujiena „Teleloto“ žaidėjams – didesnis Aukso puodas. Nuo šiol mažiausia Aukso puodo suma, kurią bus galima laimėti – 500 tūkst. eurų. Anksčiau tai buvo 400 tūkst. eurų. Auksinis kamuoliukas, sulig kuriuo galima laimėti Aukso puodą, bus nebe 48-as, o 47-as.

Žaidėjus, kurie perka „Teleloto“ loterijos bilietus internetu bei pasirenka dalyvauti ir „Teleloto+“ žaidime, džiugins dažnesni laimėjimai - nes nuo šiol laimės ir tie, kas atspės vos du skaičius (anksčiau buvo 3)! „Teleloto+“ žaidimas bus baigiamas žaisti išriedėjus 11-am „Teleloto“ žaidimo kamuoliukui (anksčiau buvo 12-as).

LNK nuotr./Katažina Zvonkuvienė ir Jonas Radzevičius
LNK nuotr./Katažina Zvonkuvienė ir Jonas Radzevičius

Legendinis „Teleloto“ žaidimas žaidžiamas jau 27-erius metus – nuo 1996-ųjų. Nuo pat pradžių žaidimas tapo viena žiūrimiausių televizijos laidų ir kiekvienas žinojo garsųjį pirmojo loterijos žaidimo vedėjo Sigučio Jačėno šūksnį „skambutis!“. Per beveik tris dešimtmečius šis žaidimas išlaikė žaidėjų ir žiūrovų simpatijas, o jo vedėjais dirbo daugybė garsių ir talentingų žmonių. Sekmadieniais „Teleloto“ laimėtojus iš televizoriaus ekranų yra sveikinę Marijus Žiedas, Džiugas Siaurusaitis, Lina Rastokaitė, o proginę laidą vedė netgi Inga ir Arūnas Valinskai. Per visą žaidimo istoriją, „Teleloto“ žaidėjams atiteko daugiau nei 5000 naujų automobilių, o milijonieriais tapo net 65 laimingų „Teleloto“ bilietų savininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius