-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dominaitytei grįžimas į teatrą – kaip gimdymas

„Neturėjau iliuzijų grįžti į teatrą, tačiau jis man šventas, taigi gavau šansą grįžti į šventovę. Tiesa, tai netradicinis teatras, bet požiūris į darbą, jo kokybę yra labai šiuolaikiškas ir man priimtinas“, – kalba aktorė Redita Dominaitytė. Pastaruoju metu TV laidą vedanti Redita į teatro sceną lipa su kitomis penkiomis aktorėmis naujame „Idioteatro“ ir „keistuolių“ bendrame spektaklyje „Ša, kalba mamos!“.
Redita Dominaitytė
Redita Dominaitytė / IDIOTEATRO nuotr.

Į teatrą grįžti aktorę pakvietė režisieriai Aidas Giniotis ir Joana Čižauskaitė. Redita, kaip ir kitos spektaklio aktorės, yra mama bei buvo atrinkta iš gausaus aktorių būrio. Režisierių sumanymu, motiniškas stažas suteikia organiškumo, tikrumo, o aktorės gali laisvai kalbėti apie tai, ką ir pačios patiria kiekvieną dieną.

„Tai kaip gimdymas: ir skausmingas, ir saldus… Mėgaujuosi kiekviena buvimo tarp šio spektaklio kūrėjų ir atlikėjų akimirka“, – apie savo grįžimą į teatrą sako spektaklyje neišnešioto kūdikio mamą vaidinanti Redita.

Ji augina šešerių metukų dukrytę Upę ir keturmetį sūnelį Ugnių Gabrielių. Su vyru Redita yra įkūrusi fotonamus „RedLuk“, kurie specializuojasi vaikų ir nėščiųjų fotografijoje. Redita pasakoja, kad iki kvietimo vaidinti spektaklyje „Ša, kalba mamos!“ gyveno nusistovėjusiu ritmu, o visą laiką investavo į naujos studijos kūrimą, nuotraukų ir interjero apipavidalinimą. Aktorė savo kūrybinį potencialą realizavo fotografijos srityje, kurdama naują jos specializaciją, ieškodama platesnių išraiškos formų.

„Visada turėjau galimybę grįžti į Kauną ir kurti gimtajame mieste, bet šaknis įleidau Vilniuje. Pradėti teatro aktoriaus karjerą sostinėje, kur kasmet gimsta naujas aktorių kursas, nėra paprasta, reikia didelės motyvacijos ir storos odos“, – nustebinusiu pasiūlymu dirbti teatre džiaugiasi Redita.

Artimiausi „Ša, kalba mamos!“ premjeriniai pasirodymai – Kaune kultūros rūmuose „Girstutis“ (Kovo 11-osios g. 26) sausio 19 d., Vilniuje, „Keistuolių“ teatro salėje (Laisvės pr. 60) – sausio 20 d., Marijampolėje kultūros centre (Kauno g. 3/ Vilkaviškio g. 2,) sausio 23 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius