-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Montvydas – jau oficialiai laisvas: teismas išskyrė jį su žmona Veronika

Dainininkas Donatas Montvydas – vėl oficialiai laisvas. Teismas nutraukė jo ir dabar jau buvusios žmonos Veronikos santuoką.
Donatas Montvydas su žmona Veronika
Donatas Montvydas su žmona Veronika / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vilniaus miesto apylinkės teismas Veronikos ir Donato Montvydų skyrybų prašymą patenkino ketvirtadienio popietę.

Tai portalui Žmonės.lt patvirtino Vilniaus miesto apylinkės teismo pirmininko tarnybos atstovas ryšiams su žiniasklaida ir visuomene Giedrius Janonis.

Anot jo, Montvydų prašymas oficialiai nutraukti santuoką gautas dar kovo 4 dieną, o kovo 28-ąją ši civilinė byla buvo išnagrinėta.

Į teismą Veronika ir Donatas kreipėsi dėl santuokos nutraukimo abiejų sutuoktinių bendru sutikimu.

Kadangi pora skyrėsi taikiai, skyrybų procesas neužtruko.

Vilniaus miesto apylinkės teismas dabar jau buvusių sutuoktinių prašymą skirtis išnagrinėjo rašytinio proceso tvarka. Dėl šios priežasties dalyvauti ketvirtadienį vykusiame posėdyje nei Veronikai, nei Donatui nereikėjo.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Veronika ir Donatas Montvydai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Veronika ir Donatas Montvydai

Žmonės.lt primena, kad Donatas Montvydas apie skyrybas su žmona Veronika pranešė vasario 21 dieną savo socialinių tinklų paskyrose.

„Esu priėmęs sprendimą nekalbėti viešai apie savo asmeninį gyvenimą, bet pastaruoju metu jaučiu, kad tai suteikia per daug vietos kalboms, kurios žeidžia mane ir mano šeimą.

Pasirinkau likti viešu asmeniu dėl meilės muzikai ir kūrybai, niekada nesiekiau dirbtinai sukurto dėmesio ar populiarumo. Šia žinute dalinuosi ne tam, kad žmonės atkreiptų dėmesį į mano talentą, pasiekimus ar vertybes, bet visų pirma, norėdamas apsaugoti ir nuraminti savo artimuosius.

Šiuo metu aš ir mano žmona Veronika esame skyrybų procese, tačiau kartu sukūrę tiek daug – šeima mes būsime visą gyvenimą. Ši moteris yra mano nuostabiausių pasaulyje vaikų mama, mano daugumos didžiausių gyvenimo įvykių palaikytoja, mano antra pusė, su kuria ir toliau palaikome draugišką, mylintį santykį, o už galimybę pajausti šiuos tikrus dalykus būsiu dėkingas visą gyvenimą.

Gerbiančių mane ir mano šeimą, prašau nespekuliuoti bei neieškoti priežasčių. Visi gandai, kuriuos esu girdėjęs, tik patvirtina, kodėl šių dienų pasaulis yra toks nesaugus, paviršutiniškas ir neatsakingas. Matyt, ši žinutė taip pat daug nepakeis, bet iš pagarbos sau negaliu likti tik stebėtojo pozicijoje.

Palaikau LGBT bendruomenę, kaip ir jai priklausantį savo draugų ratą, tačiau aš pats visada buvau ir esu tikras dėl savo orientacijos. Niekada neturėjau potraukio ar santykių su vyrais. Buvau ir liksiu ištikimas moterims. Būtent tokį save pažįstu ir jaučiu.

Neturiu jokio pagrindo teisintis ar dalintis šia informacija, nes tai yra kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas – nepaisant to, norėjau tam padėti tašką.

Ši žinutė skirta tik tiems, kam aktualu. Ačiū, kad gerbiate mūsų privatumą. Daugiau komentarų šiomis temomis nebus“, – tąkart rašė D.Montvydas.

Žinia apie poros skyrybas daugeliui buvo netikėta. Vis dėlto akyliausi gerbėjai jau kurį laiką smalsavo, ar poros santykių neištiko krizė – D.Montvydas ir V.Montvydienė nesirodė kartu viešumoje, o socialiniuose tinkluose nebeliko jųdviejų bendrų nuotraukų.

D.Montvydas ir V.Montvydienė augina du vaikus – dukrą ir sūnų.

Pora vestuvinius žiedus sumainė 2013-ųjų rugsėjį Vilniuje.

Donatas, kaip viename interviu teigė pats, su Veronika susipažino 2010-ųjų pradžioje besiruošdami projektui „Tabami Goes Michael Jackson“. Skambant šio legendinio atlikėjo baladei „Liberian Girl“ jie pasibučiavo ir nusprendė, kad nuo tada bus kartu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius