-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotiškomis nuotraukomis pasidalijusi Jolanta Leonavičiūtė: „Man nerūpi, ką jūs apie mane galvojate“

Modelis, buvusi projektų „Šok su manimi“ ir „Šuolis“ dalyvė Jolanta Leonavičiūtė (32) nebijo provokacijų, o ir pati nevengia provokuoti. Ketvirtadienio vakarą socialiniame tinkle ji su gerbėjais pasidalijo pikantiškomis savo nuotraukomis.
Jolanta Leonavičiūtė
Jolanta Leonavičiūtė / Gedimino Žilinsko nuotr.

„Man nerūpi, ką apie mane galvojate. Aš apie jus negalvoju apskritai“. Tokius kadaise pasakytus Coco Chanel žodžius Jolanta pacitavo prie vienos iš nuotraukų savo „Instagram“ paskyroje.

„Šie žodžiai labai mane atspindi. Jie visuomet yra mano mintyse. Atrodo, kad ką žmogus blogai nedarytų, jį vis tiek visi smerks. Daugumos tų žmonių mes vėliau nesutiksim ir jie neturės įtakos mūsų gyvenimuose“, – Žmonės.lt sakė Jolanta.

Gedimino Žilinsko nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Gedimino Žilinsko nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

Fotografijų autorius – Gediminas Žilinskas. Jolanta jam pozavo praėjusių metų pabaigoje vienos įmonės kalendoriui.

„Tai buvo speciali fotosesija kalendoriui. Oras šyla, nuotaika gera, galvoju, reikia pasidalinti“, – Žmonės.lt sakė Jolanta. 

Nuotraukos buvo daromos dideliame angare, kur, pasak Jolantos, tuomet buvo labai šalta. „Pagalvokite, lakpričio mėnuo, visur skersvėjai... Tai buvo vienintelis minusas“, – patikino ji.

Apsinuoginti ji nesigėdija ir sako nesuprantanti merginų, kurios baiminasi nuogo kūno. „Laikas išeiti iš Viduramžių. Pietų Europoje normalu, jei merginos pliažuose deginasi nuogomis krūtinėmis, o mums baisu jei net nuotraukose  speneliai persišviečia“, – sako ji.

Nepaisant to, visiškai nusimesti drabužių prieš objektyvą ji sako negalėtų. „Jei kokia nors žinoma firma paprašytų apnuoginti krūtinę, kodėl ne? Nuoga krūtinė – labai gražu. Negalėčiau tik apatinės dalies apnuoginti“, – Žmonės.lt atviravo Jolanta.

Kaip jums patinka ši fotosesija? Laukiame komentarų.

Gedimino Žilinsko nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Gedimino Žilinsko nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Gedimino Žilinsko nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Gedimino Žilinsko nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius