-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fresh madingame bėgime 2014“ dalyvavusios Neringa Šiaudikytė ir Vita Jakutienė: „Padėkite, mes – blondinės!“

Šeštadienio popietę grupės „Naujosios Pupytės“ narės Neringa Šiaudikytė ir Vita Jakutienė skyrė mankštai. Ne bet kokiai – jos dalyvavo Vilniuje vykusiame „Fresh madingame bėgime 2014“. Bėgdamos Neries krantine merginos lepinosi pavasarišku oru ir demonstravo išskirtinį stilių.
„Fresh madingo bėgimo 2014“ akimirka
Neringa Šiaudikytė ir Vita Jakutienė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Pasipuošusios geltonais marškinėliais, kurių priekyje parašyta „New Pupytės“, o nugaroje – „Help me, I‘m blond“ (liet. „Padėkite man, aš blondinė“), jos priderino rausvas sportines liemenes ir narsiai išbėgo į trasą. 

Nors abi moterys nuolat sportuoja, viešai jos abi bėgo pirmąkart. „Mes mėgstame sportą. Nors Neringa jį mėgsta labiau nei aš, noriu neatsilikti. Smagu prisidėti prie tokių renginių – reikia, kad žmonės kuo daugiau sportuotų“, – prieš bėgimą sakė V.Jakutienė. 

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /„Fresh madingo bėgimo 2014“ akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /„Fresh madingo bėgimo 2014“ akimirka

Abi jos prieš šeštadienio bėgimą treniravosi – juk norisi pasirodyti gerai. „Žiemą nebėgiojau – juk šalta, todėl gali peršalti, prarasti balsą. Prieš šį bėgimą pasitreniravau – norėjau pažiūrėti, kaip gi man sekasi. Juk ne kas būtų atbėgti paskutinei“, – juokėsi N.Šiaudikytė. „Man svarbu dalyvauti, o ne laimėti. Žinoma, aš sportuoju – kiek pavyksta, pabėgioju. Svarbiausia yra pasiekti finišą“, – kiek atlaidžiau į save žvelgė V.Jakutienė.

Kodėl merginos bėgimui pasirinko tokią aprangą? „Kadangi „pupytės“ yra labai stilingos, o jų stiliuje dominuoja rausva spalva, šįkart į tai pažiūrėjome su humoru. Nejau savo marškinėliais reklamuosime kokį „Adidas“? Reikia reklamuoti „Naujas Pupytes“!“ – paaiškino N.Šiaudikytė.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /„Fresh madingo bėgimo 2014“ akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /„Fresh madingo bėgimo 2014“ akimirka

Žmonės.lt atkreipus dėmesį, kad V.Jakutienė ir N.Šiaudikytė ne tik pasirūpino akį traukiančiais sportiniais kostiumais, bet ir makiažu, abi tikino pasigražinusios tik dėl savęs. „Visad dažomės dėl savęs – juk ne dėl kitų. Jei pačiai norisi, tai ir pasidažau“, – sakė V.Jakutienė. 

„Fresh madingame bėgime 2014“ V.Jakutienė ir N.Šiaudikytė Neries pakrante bėgo 1,5 km, drauge su jomis mankštoje dalyvavo dar keliasdešimt vilniečių ir miesto svečių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius