-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio saloną atidariusią Militą Daikerytę sveikino garsios moterys: „Turbūt aš jauniausia verslininkė Lietuvoje“

Nors dainininkė ir vizažistė Milita Daikerytė ruošiasi dvyliktos klasės baigiamiesiems egzaminams, ji jau turi savo verslą. Penktadienio vakarą Milita sukvietė didelį būrį draugų į savo naujojo grožio salono atidarymo šventę.
Vii
Vita Jakutienė, Milita Daikerytė, Solveiga Mykolaitytė, Jolanta Leonavičiūtė

Į M.Daikerytės grožio salono „Studio M“ atidarymą atvyko jos tėvai, sesuo Silvija bei gausybė draugų ir garsių žmonių, tarp kurių buvo galima išvysti Justiną Stambrauskaitę, Vitą Jakutienę, Jolantą Leonavičiūtę, Solveigą Mykolaitytę ir daugelį kitų.

Kviestiniai svečiai ne tik sveikino jaunąją grožio salono savinininkę, bet ir grojant saksofono garsams stebėjo „Style by Divalta“ ir „The Dark“ kolekcijos pristatymus.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Militos Daikerytės grožio salono atidarymo akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Militos Daikerytės grožio salono atidarymo akimirka

Žmonės.lt M.Daikerytė pasakojo, kad apie nuosavą grožio saloną svajojo dar vaikystėje.

„Jau nuo šešerių metų svajojau turėti savo grožio saloną. Leisdavau laiką mamos darbe, stebėdavau dirbančias meistres, darydavau klientams kavą bendraudavau su jomis, stebėdavau, kaip bendrauja salono darbuotojos su klientais. Ši sfera nuo vaikystės buvo be galo įdomi ir artima, aš visada sakydavau, kad didžiausia svajonė yra turėti savo saloną. Dabar ji išsipildė“, – džiaugėsi M.Daikerytė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Milita Daikerytė su tėvais
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Milita Daikerytė su tėvais

Milita teigė, kad tam, jog atidarytum grožio saloną, reikia be galo daug pastangų, tačiau viskas įvyko greitai ir spontaniškai.

„Ilgiems svarstymams laiko nebuvo, atsakymą turėjau duoti labai greitai. Manau, kad kiekvienas žmogus, vystantis verslą, žino, kad reikia įdėti daug pastangų. Kad išpildyčiau šią svajonę, dirbdavau paromis. Kiekvieną minutę mintimis ir darbais, o naktį sapnais. Pradėjau nuo vizualinių idėjų ir labai daug dalykų esančių salone yra mano įkvėpimo vaisius. Labai ačiū interjero dizainerei Agnei, kuri profesionaliai įgyvendino mano „neįmanomas“ vizijas“, – pasakojo M.Daikerytė.

Kai po bemiegių naktų M.Daikerytei pavyko įgyvendinti savo svajonę, teko galvoti ir apie grožio salono atidarymo šventę, kurią surengė be kitų pagalbos.

„Kadangi esu iš tų žmonių, kurie mėgsta organizuoti ir viską darau pati, tai pagalbos neprašiau. „Studio M“ atidarymas man yra labai reikšmingas įvykis gyvenime, todėl norėjau ir paruošti jį pati nuo minimaliausių detalių. Naktys buvo trumpos, pripažinsiu… Ir streso buvo daug, juk be šio grožio salono yra ir dvyliktos klasės egzaminai, ir muzikinė karjera. Aš manau, kad užduotį įveikiau ir nežinau, kas galėtų mane sustabdyti, nes ateityje turiu labai daug planų“, – Žmonės.lt pasakojo M.Daikerytė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Militos Daikerytės grožio salono atidarymo akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Militos Daikerytės grožio salono atidarymo akimirka

Paklausta, ką galėtų patarti jauniems žmonėms, kurie nori vystyti verslą, M.Daikerytė teigė, kad reikia išmokti kovoti su iššūkiais, būti savimi ir gebėti atsiriboti nuo blogų žmonių.

„Dabar tikriausiai esu jauniausia verslininkė Lietuvoje. Patarimų jaunoms merginoms turiu daug ir labai tikiuosi, kad man pavyks kažkada pasidalinti savo patirtimi su jomis.

Svarbiausia yra būti savimi ir neatsisakyti gyvenimo duotų iššūkių. Aš stengiuosi niekada neužverti durų galimybėmis, nes niekada negali žinoti, kas laukia už jų.Taip pat reikia suvokti, kad tam, jog kažką atrastum, kartais tenka kažko atsisakyti. Vienas iš pavyzdžių būtų žmonės, kurie iš tavęs siurbia gerą energiją. Reikia išmokti atsiriboti nuo jų ir klausyti savo širdies. Jeigu aš būčiau reagavusi į aplinkinių nuomones ir kalbas apie mane, tikriausiai manęs čia nebūtų“, – įsitikinusi M.Daikerytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius