Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į knygos „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ pristatymą atvykusi Eglė Jackaitė: „Seksas – gyvenimo dalis, kiekvienas savo kūnu ir siela to nori“

Trečiadienio vakarą leidykla „Alma litera“ kartu su Vilniaus kino teatru „Pasaka“ sukvietė sostinės gyventojus ir svečius į projekto „Kinas po žvaigždėmis“ „Aistrų savaitės“ atidarymo renginį, kurio metu buvo pristatyta antroji E.L.James erotinės trilogijos dalis „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“.
Eglė Jackaitė ir Žilvinas Tratas
Eglė Jackaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vaizduotę kaitinančios scenos, jaudinančios intymios paslaptys ir šokiruojantis atvirumas. Visa tai vienija erotinių amerikiečių rašytojos romanų trilogiją „Penkiasdešimt atspalvių“, apie kurią jau kurį laiką garsiai kalba viso pasaulio moterys ir kurią vis dar paslapčiomis skaito vyrai.

„Labai daug girdėjau apie knygą, tačiau neteko skaityti nei pirmos, nei šios, antrosios dalies. Kažkaip praėjusį kartą gavau pakvietimą, tačiau nepavyko atvykti, o šį kartą buvau Vilniuje, todėl negalėjau atsisakyti tokio įdomaus renginio ir praleisti vakarą savotiškai bei drąsiai. Man ši knyga savo drąsa šiek tiek priminė „Erškėčių paukščius“, kuomet vakarais po antklode vaikystėje skaitydavome tam tikras vietas“, – portalui Žmonės.lt pasakojo renginyje apsilankiusi aktorė Eglė Jackaitė.

„Nors visuomenė eskaluoja sekso temas, aplink vien nuogi kūnai, tačiau mes, lietuviai, vis dar esame ganėtai užsidarę ir konservatyvūs, esame tarsi su kaukėmis iš šios knygos. Seksas yra mūsų gyvenimo dalis, kiekvienas sveikas žmogus kūnu ir siela to nori. Visi gimėme iš meiles, o tas procesas yra malonus. Aš nesu išimtis“, – juokėsi Eglė.

Paklausta, ar sutiktų suvaidinti erotiniame filme, aktorė nė nemirktelėjusi atsakė: „Šiai dienai – taip. Manau, tikrai drįsčiau, jei būčiau teisingo režisieriaus rankose. Savęs ir savo kūno nesigėdiju, be to filme scenos yra montuojamos: jei kažkur sau esi negraži, galima pakeisti ar kažką padaryti“.

Pasiklausyti intriguojančių ištraukų iš romano, kurias skaitė aktorius Žilvinas Tratas, susirinko gausus būrys pramogų pasaulio atstovų: Anna Mois, Daiva Tamočiūnaitė, Skaiva Jasevičiūtė, Ernesta Elzbergaitė, Agnė Grigaliūnienė, Aušra Štukytė.

Po to „Kinas po žvaigždėmis“ visus susirinkusiuosius sostinės Šiuolaikinio meno centro kieme pakvietė šiltą vasaros vakarą pažiūrėti erotinį filmą „Nuodėminga aistra“.

Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė ir Žilvinas Tratas
Renginio akimirka
Renginio akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius