-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į knygos vaikams pristatymą Danielius Bunkus atvyko su sūnumi Kristupu ir mylimąja Justina

Žaismingame, gardžiame ir šiek tiek stebuklingame vakarėlyje pristatyta nauja kulinarinė knyga vaikams „Samčio burtai“. Knygos autorės Rūta Kanopkienė, Ilma Paluckė ir Jurgita Surplienė, anksčiau išleidusios bestseleriu tapusią vaikų maisto bibliją „Mažylio receptai“, savo šeimų, žinomų žmonių ir bičiulių būryje pristatė naują savo darbą.
Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu ir Justina Stambrauskaitė
Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu ir Justina Stambrauskaitė

Čia pasirodė ir Kauno mero patarėjas Danielius Bunkus. Jis į renginį atvyko su sūnumi Kristupu ir mylimąja Justina Stambrauskaite.

„Mūsų mažyliai, įkvėpę knygos „Mažylio receptai“ atsiradimą, jau paaugo ir patys mielai sukiojasi virtuvėje: tepa sumuštinius, pjausto daržoves troškiniui, skuta bulves, minko tešlą ir daro daug kitų mielų darbelių. Mūsų ištikimiausios skaitytojos – mamos – vis klausia, kada bus kita knyga. Taigi, mažiems virtuvės burtininkams, smalsiems skonių ir kvapų atradėjams ir skirta knygelė „Samčio burtai“, – sakė knygos autorės.

Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu ir Justina Stambrauskaitė
Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu ir Justina Stambrauskaitė
Renginio akimirka
Knygos autorės Rūta Kanopkienė,Ilma Paluckė ir Jurgita Surplienė

Įkvėptos vaikystės prisiminimų ir savo vaikų, knygos autorės drauge su maisto patirties kūrėjomis, dizaino studija „Less Table“ surengė vakarėlį po stalu – ten, kur vyksta įdomiausi vaikystės žaidimai. Mažieji renginio svečiai keliavo paslaptingais takeliais, sekdami skonio ir kvapo nuorodomis žvejojo skanėstus stebuklų lazdelėmis, stebuklingu samčiu iš akvariumo sėmė gardų gėrimą, fotografavosi ir žaidė, visoms pramogoms burtų lazdele dirigavo Žygis Stakėnas.

Žygis Stakėnas
Žygis Stakėnas

Knyga „Samčio burtai“ – tai trumpos istorijos ir paprasti receptai mažiesiems virtuvės burtininkams. Pagrindiniai knygos herojai – dvyniai Adelė ir Benas. Jų mama, kaip ir daugumos vaikų mamos, šiek tiek – stebukladarė. Maži mamos stebuklai gimsta virtuvėje. Mama vaikams atskleidžia savo burtų paslaptį ir dvyniai imasi pirmųjų savo bandymų virtuvėje.

Knyga paskatins vaikus domėtis sveika mityba ir maisto gaminimu, pažadins prigimtinį jų smalsumą, padės vaikams ugdyti įvairius pojūčius ragaujant, uostant, pažįstant įvairius maisto produktus ir tekstūras. Ši knyga pravers ir tėveliams – juk maisto gaminimas kartu su vaikais yra smagus ir kokybiškas laiko leidimas su šeima.

Renginio akimirka
Giedrius Leškevičius su šeima

„Samčio burtuose“ pateikta daugiau nei 20 paprastų, bet gardžių receptų, seilė tįsta žiūrint į Aidos Chlebinskaitės nuotraukas, o vaizduotę džiugina smagūs Jono Vėgėlės piešiniai. Vaikui peržvelgus aiškiai nupieštus patiekalo gaminimo žingsnius, rankelės pačios tiesiasi link reikalingų daiktų ir maisto produktų.

Daugiau knygos pristatymo akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius