-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Manto Petruškevičiaus kalėdinę puotą sugužėjo visas Lietuvos elitas (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje, Gedimino prospekte įsikūrusiame „Nijolės“ kailių salone, stilistas Mantas Petruškevičius surengė kalėdinę puotą. Skanaudami juoduosius ikrus ir gerdami šampaną Lietuvos elito atstovai apžiūrėjo ir naujausią „Nijolės“ kailių kolekciją.
Vakarėlio akimirka
Mantas Petruškevičius / Martyno Siruso/ Adfoto.lt nuot.

Į prabangią puotą užsuko dizaineriai Aleksandras Pogrebnojus, Ramunė Piekautaitė, Egidijus Sidaras, verslininkai Laimutis Pinkevičius, Kęstutis Verslovas, Rimtautas Vizgirda su žmona Birute, Irena Marozienė, Irena Matijošaitienė, Alma Latvytė, politikų žmonos Jolanta Paulauskienė, Eirida Daukšienė, pramogų pasaulyje šmėžuojančios Agnė Jagelavičiūtė, Asta Valentaitė, Elena Puidokaitė-Atlanta bei nušalintojo prezidento Rolando Pakso dukra Inga su vyru Aivaru Stumbru, Kauno ponia Eglija Vaitkevičė bei kiti.

Ponai ir ponios noriai vaišinosi prabangiu šampanu ir blyneliais, pagardintais juodaisiais ikrais ir kremu. Vėliau ant stalų nugulė padėklai su austrėmis ir kalmarais.

Vakaro programa prasidėjo valanda vėliau, nei planuota. Į rankas mikrofoną pasičiupęs vakaro šeimininkas kelis kartus tildė šurmuliuojančią publiką ir neslėpė, kad šį vakarą labai jaudinasi, o jaudulį stiprina rankose laikomas mikrofonas. M.Petruškevičius apgailestavo, kad renginyje dėl prastų oro sąlygų nepasirodė pusė svečių ir neatkeliavo dalis „Nijolės“ kailių kolekcijos. 

„Džiaugiuosi, kad matau tiek daug gražių žmonių“, – kalbėjo Mantas.

Martyno Siruso/ Adfoto.lt nuot./Vakarėlio akimirka
A.Valentaitė (dešinėje) su bičiule

Netrukus podiumu žygiuojančios manekenės pristatė naujausius mados namų „Nijolė“ 2010–2011 metų rudens ir žiemos modelius. Suknelės, švarkai iš kašmyro, lengvučiai šinšilų, barguzinų sabalų  paltai ir puspalčiai traukė dailiosios lyties atstovių žvilgsnius.

„Nijolė“ – tai prestižinis, pasaulinis ženklas, reiškiantis aukščiausią kokybę. Tai tiesiog gražu. Manau, kad nesuklydau“, – paklaustas, kodėl kalėdiniam vakarui pasirinko šventę „Nijolės“ salone, atsakė M.Petruškevičius.

Pasak stilisto, kiekviena moteris žavisi kailiais, kašmyru, todėl šventinį vakarą visai pritiko pasigrožėti tuo, kas madinga. M.Petruškevičiaus nuomone, nederėtų paisyti senos nuostatos, kad kailiniai tinka tik subrendusioms ar pagyvenusioms moterims, esą šis vakaras buvo puikus įrodymas, kad kailis tinka ir jaunoms merginoms.

Anksčiau žadėta, kad M.Petruškeviius kalėdinėje puotoje kalbės apie savo būsimą laidą, kuri televizijos eteryje pasirodys sausio mėnesį, tačiau apie tai vakaro metu stilistas neužsiminė nė žodžio. „Tai paslaptis“, – nė vienos detalės neatskleidė M.Petruškevičius. 

Martyno Siruso/ Adfoto.lt nuot./Vakarėlio akimirka
Martyno Siruso/ Adfoto.lt nuot./Vakarėlio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius