-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 15

Į skandalą įsivėlęs E.Bajarūnas stojo ginti žmonos G.Žickytės: „Ji atlieka sutuoktinės funkcijas“

„Kaltinimai yra ne tik neteisingi, bet ir įžeidūs“, – sako Lietuvos ambasadorius Britanijoje Eitvydas Bajarūnas, užsitraukęs Užsienio reikalų ministerijos vadovybės nemalonę dėl savo ir savo žmonos veiklos. Ilgametis diplomatas pabrėžia, kad jo žmonos žinomos režisierės Giedrės Žickytės veikla Britanijoje stiprina Lietuvos įvaizdį, o ambasadoriaus rezidenciją jis įrengė iš asmeninių lėšų ir dažnai reprezentacijai naudoja asmenines lėšas.
Eitvydas Bajarūnas ir Giedrė Žickytė
Eitvydas Bajarūnas ir Giedrė Žickytė / BNS nuotr.

E.Bajarūnas pastarosiomis savaitėmis atsidūrė dėmesio centre, kai žiniasklaidai buvo nutekinti Užsienio reikalų ministerijos raštai, kuriuose atskleidžiama esą jo nederama veikla.

Pats ambasadorius visus kaltinimus dėl elgesio su darbuotojais ir lėšų naudojimo atmeta – jis teigia, kad neigiamas išvadas surašęs inspektorius veikė šališkai ir vykdė „kažkokį URM pavedimą“.

E.Bajarūno situacija kaitina ir politinę padangę – jį užstojo prezidentas Gitanas Nausėda, bet kritikuoja užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius