Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Iniciatyva „8 minutė“ sukvietė šeimas pasigaminti sveikų ledų

Iniciatyva „8 minutė“ pakvietė tėvus praleisti daugiau kokybiško laiko su vaikais. Šį kartą dirbtuvės vyko talkinant Alfui Ivanauskui, kuriose vaikai kartu su tėvais gamino ir degustavo sveikus vasariškus ledus.
Agnė Grigaliūnienė ir Robertas Kalinkinas
Agnė Grigaliūnienė ir Robertas Kalinkinas / Ievos Budzeikaitės nuotr.

Iniciatyvos organizatoriai teigė, kad su „Virtuvės mitų griovėjais“ bendradarbiaujama tikslingai. Norima tėvams ir vaikams parodyti, kad gaminti maistą kartu gali būti ne prievolė ir ne darbas, o žaismingas ir kūrybiškas procesas visai šeimai.

„Virtuvės mitų griovėjų“ komanda supranta, kaip svarbu, kad vaikai galėtų kokybiškai praleisti laiką ir būti apsupti dėmesio, todėl jau ne vienerius metus visoje Lietuvoje įgyvendiname socialinės atsakomybės projektą „VMG Mokykla“ ir įrengiame modernias kulinarijos klases, kur vaikai galėtų laisvai išreikšti savo kūrybingumą. Su vos prieš mėnesį startavusia akcija „Mažiau cukraus, druskos, riebalų“ raginame maitinimo įstaigas ir tėvus atkreipti dėmesį į tai, ką valgo mūsų vaikai. Jei visi pasistengsime, ir ledai gali tapti sveiku vasaros desertu“, – teigė Alfas Ivanauskas.

Ievos Budzeikaitės nuotr./Alfas Ivanauskas
Ievos Budzeikaitės nuotr./Alfas Ivanauskas

„Iniciatyvos „8 minutė“ renginiams nuolatos ieškome novatoriškų ir įdomių partnerių. Su kiekvienu renginiu norisi ne tik to, kad tėvai praleistų daugiau kokybiško laiko su vaikais, bet ir kartu tobulėtų emociškai, patirtų naujų įspūdžių, susipažintų su naujomis veiklomis“, – kalbėjo „Children City“ įkūrėja ir iniciatyvos „8 minutė“ sumanytoja Agnė Grigaliūnienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius