Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto sensacija vadinama Monika Šalčiūtė bandė laimę konkurso „Mis Lietuva 2013“ atrankoje

Lietuva, kaip ir kiekvienais metais, vėl renka gražiausią merginą. O ja tapti nori ne viena. Pasiruošimo darbai rugpjūčio mėnesį vyksiančiam grožio konkurso finalui jau prasidėjo ir įgauna pagreitį. Merginos siuntė anketas, o trečiadienio popietę viename sostinės restoranų net 50 laimingųjų buvo pakviestos į konkurso „Mis Lietuva 2013“ atranką, kurios metu paaiškėjo, kurios pretendentės pasirodys finale ir varžysis dėl karūnos ir gražiausios lietuvaitės titulo.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nors anketas, norėdamos dalyvauti grožio konkurse, užpildė daugiau nei 200 merginų, tačiau į atranką buvo pakviesta vos 50, o iš jų tik 15 pasirodys finale. Tarp susirinkusių gražuolių buvo galima sutikti ir keletą žinomesnių veidų: savo laimę bandė Viktorija Vaičaitė ir Elita Citovičiūtė iš iširusios grupės „Dolce Vita“, Gabija Sruogiūtė iš grupės „Mohito“, projekte „Radži ieško žmonos“ dalyvavusi Inesa Taraškevič ir interneto sensacija vadinama Monika Šalčiūtė.

Portalas Žmonės.lt skaitytojus kviečia peržiūrėti galeriją ir komentaruose įvertinti kandidates:

Ne visos merginos, kurios buvo atrinktos, pasirodė atrankoje. Prieš lipdamos į sceną, kurioje merginos turėjo pabendrauti su komisijos nariais, pretendentės bandė įvairiai nuslopinti jaudulį: vienos kalbėjosi su kitomis dalyvėmis, kitos laiką leido su į renginį atlydėjusiais artimaisiais, trečios sėdėjo tyloje ir kaupėsi.

Atrankos akimirka
Atrankos akimirka

Į sceną merginos ėjo būreliais po 8-ias ir kiekviena prisistatė komisijos nariams. „Esu Monika iš Vilniaus. Mano numeris 42. Šoku renginiuose. Esu modernių šokių šokėja. Jei mane atrinksite, tai šoksiu jums pramoginius šokius, kuriuos pastačiau pati“, – komisijai prisistatė Monika.

„Norėjau išbandyti save. Pasiūlė man dalyvauti, užpildžiau anketą ir aš čia. Tiesiog įdomu, kaip mane vertins komisijos nariai ir kaip pasirodysiu dėl savo ūgio, nes esu tik 1 metro 62 centimetrų ūgio. Pastatė mane prie aukštos merginos, tai jaučiausi labai maža scenoje, bet pažiūrėsime, kaip čia bus“, – po prisistatymo komisijos nariams portalui Žmonės.lt sakė M.Šalčiūtė.

Komisijos pirmininko paklausus, ar yra ūgio reikalavimai gražuolėms, B.Gudelis teigė: „Taip, yra ūgio limitas grožio konkurse. Nors ta mergina graži, bet jai trūksta ūgio.  Merginų ūgis turi būti nuo 1 metro 70 centimetrų.“ Pasiteiravus, kodėl daugelis dalyvių yra 17-kos, nors anketoje buvo sakoma, kad dalyvės turi būti nuo 18-os, B.Gudelis patikslino, kad renginio metu jos jau bus tinkamo amžiaus, todėl ir galima leisti joms dalyvauti.

Antrame etape dalyvių gertos buvo praretintos, o likusios 30 prieš komisijos narius pasirodė vilkėdamos bikinius. Pretendentės atsakinėjo į įvairius klausimus, pasakojo apie save, savo gyvenimo tikslus. Viena dalyvė pademonstravo savo dziudo įgūdžius ant J.Morkūno.

Renginio pabaigoje paaiškėjo laimingųjų 15-tukas, kuris pateko į grožio konkurso finalą ir rugpjūčio mėnesį susikaus dėl gražiausios lietuviatės titulo.

Kurios merginos pateks į finalą, sprendė kompetentinga komisiją, kurios priešakyje – verslininkas Benas Gudelis. Gražuoles taip pat vertino renginių organizatorius ir televizijos laidų vedėjas Jogaila Morkūnas, konkurso „Mis Lietuva 2002“ laimėtoja Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, žurnalistas Ramūnas Zilnys, ilgametė konkurso režisierė, choreografė Leokadija Dabužinskaitė. Kiti komisijos nariai – dizaineris Juozas Statkevičius ir fotografas Gediminas Žilinskas – šiuo metu atostogauja, todėl prisijungs finalinėje konkurso dalyje, kuri vyks rugpjūčio 15 dieną.

Grožio konkurso „Mis Lietuva 2013“ finale, kurį transliuos „Lietuvos ryto“ televizija, merginos rungsis ne tik dėl gražiausios lietuvės titulo, bet ir dėl kelialapių į du prestižiškiausius pasaulio konkursus: „Mis pasaulis 2013“ (angl. „Miss World 2013”) ir „Mis visata 2013” (angl. „Miss Universe 2013”).

Atrankos akimirka
Į konkurso finalą patekusios dalyvės
Atrankos akimirka
Atrankos komisija

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius