Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Irmos Jurgelevičiūtės paieškos virto detektyvu

Dėl dainininkės Irmos Jurgelevičiūtės gerbėjai kraustosi iš proto, tačiau jiems moteris tiesiog atsuko nugarą.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Valdo Kopūsto/Dienraščio L.T. nuotr.

Žurnalo „Privatu!“ redakciją užplūdo laiškai, kuriuose Irmos gerbėjai teiraujasi, ar scenoje dar išvys mylimą atlikėją, kaip jai sekasi ir ar apskritai dar dainuos, mat radijo stotys nebegroja Irmos dainų.

Leidinio žurnalistų bandymai gauti informacijos apie I.Jurgelevičiūtę virto tikru detektyvu, mat atlikėja pasikeitusi telefono numerį. Porą mėnesių žurnalo atstovai bandė rasti dainininkę jai priklausančioje garso ir vaizdo įrašų parduotuvėje-nuomos punkte Kaune, tačiau veltui, o ir parduotuvėje dirbantys asmenys atšaudavo: „Supraskite, aš dirbu Irmai, juk ne žiniasklaida man moka pinigus.“

Nedaug informacijos žurnalistai gavo ir susisiekę su I.Jurgelevičiūtės įrašų leidybos bendrove. Įmonės atstovai tiesiog glaustai paaiškino, kad dainininkė artimiausiu metu neįrašys naujų dainų.

I.Jurgelevičiūtės gerbėjų nenorėdami nuvilti „Privatu!“ žurnalistai rado naująjį dainininkės telefono numerį, tačiau telefonu Viktoro Uspaskicho bendražygė nebuvo kalbi. „Laba diena... Žinokit, aš nebendrauju su žurnalistais... Tiesiog neturiu laiko!“ – tarė Irma ir padėjo telefono ragelį, nors dar spėjo išgirsti, kad gerbėjai apie ją nori sužinoti daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius