Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Irūna Puzaraitė: „Taip, mane ir Marių Jampolskį kai kas sieja“ (papildyta balandžio 30 d.)

Vieną už kitą įspūdingesnių pasiūlymų sulaukianti dainininkė I. Puzaraitė (21) sako, kad dabar yra jos aukso amžius. Iš tiesų 21 metų mergina – talentinga, populiari, geidžiama. Pagaliau atsikračiusi moksleivės įvaizdžio, Irūna ir toliau mėgaujasi seksualios merginos titulu, nesidrovi atvirauti apie asmeninius dalykus. Tiesa, ji pabrėžia, kad labiau nei grožį vertina savo talentus.
Irūna Puzaraitė
Irūna Puzaraitė / „Privatu! + TV gidas“ viršelis

Irūna, ar galėjai pagalvoti, kad po pernykščių „Žvaigždžių duetų“, kuriuose dalyvavai, televizija taps Tavo antraisiais namais? Ar Tau dar nenusibodo ši veikla?

Man patinka televizijoje. Jei ši veikla man keltų šleikštulį, seniai būčiau jos atsisakiusi. Pripažįstu, kad dirbti televizijoje nėra lengva, tačiau jaučiuosi savo vėžėse – ši veikla man teikia malonumą.

Gal taip kalbi dėl to, kad turi įsipareigojimų prodiuseriams ir tam tikrą laiką privalai atidirbti?

Esu asmenybė, turinti tvirtą charakterį. Kaip mergina esu labai stipri. Neleidžiu, kad man kas nors liptų ant galvos ir nurodinėtų. Taip, įsiklausau į artimųjų arba savo srities specialistų nuomonę, bet kiekvieną kartą gerai apsvarstau, ar jų kritiką priimti, ar praleisti pro ausis.

Kas Tau televizijoje sunkiausia – repeticijos, ilgas laukimas užkulisiuose per filmavimus, o gal „kilogramais“ ant veido tepamas grimas?

G. Žilinsko nuotr./Irūna Puzaraitė
G. Žilinsko nuotr./Irūna Puzaraitė

Scenoje esu ne vienus metus, todėl prie daugelio dalykų jau pripratau. Tiesa, ne viskas man patinka. Pavyzdžiui, mane labai erzina akimirkos, kai pavargusi po filmavimų namuose sugaištu daug laiko valydamasi grimą (šypteli). Be to, kartais liūdna, kad savo laisvalaikį tenka aukoti darbui. Bet puikiai suprantu, kad jei nori siekti užsibrėžtų tikslų, tenka kažką aukoti.

Užsiminei apie problemas dėl nuolat televizijoje grimuojamo veido. Teko girdėti garsių merginų nusiskundimų, esą dėl šios priežasties suprastėjo jų odos būklė. Kokia Tavo patirtis?

Tiesą pasakius, atradau būdą, kaip išvengti problemų. Nusipirkau tokios kosmetikos, kuri man idealiai tinka, todėl dažniausiai į filmavimus nešuosi savo priemones, su kuriomis mane ir grimuoja. Taip pat stengiuosi organizmą stiprinti iš vidaus – geriu vitaminus, stiprinančius imunitetą, plaukus, nagus, gerinančius odos būklę.

Nuo rudens Tavęs laukia naujas išbandymas – šoksi televizijos projekte. Ar esi pasirengusi varginančioms kasdienėms repeticijoms, kūno skausmams ir galimoms traumoms?

Niekada nebijojau darbo, nebijau ir šįsyk. Tai bus puikus iššūkis. Esu viskam pasiruošusi – net traumoms ir mėlynėms. Medicina šiais laikais pažengusi – jei reikės, greitai pagydys. O mėlynes užsipudruosiu (juokiasi). Stengiuosi į viską žiūrėti pozityviai.

Ar jau turi šokių partnerį?

Ne, dar neturiu porininko, bet man nelabai svarbu, kas su manimi šoks. Tik norėčiau, kad jis nebūtų dvigubai aukštesnis už mane (juokiasi).

Sakyk ką nori, bet scenos partneriams ypač svarbi abipusė simpatija. Juk tarp tavęs ir Mariaus Jampolskio buvo ypatingas ryšys...

Tai svarbu, bet svarbiausia mokėti bendrauti su partneriu. Aš esu lengvai prisitaikanti, moku bendrauti su įvairiais žmonėmis, todėl, manau, nebus sunku rasti bendrą kalbą su bet kokiu porininku. Stengiuosi partneryje matyti jo privalumus, o ne trūkumus. Dėl to gyvenime ir neturiu priešų!

Teko girdėti, kad netrukus tapsi vienos LNK laidos vedėja. Manai susidorosi?

Tikiu, kad viskas bus gerai. Turiu panašios patirties – vedžiau „Laumės juostos“ koncertus, „Nidos“ festivalį. Be to, mano partneris šioje laidoje bus Marius Jampolskis. O kai šalia toks scenos grandas, niekas nebaisu. Marius – mano gyvenimo mokytojas ir ramstis.

Nemanai, kad žiūrovams gali užkliūti Tavo suvalkietiška tarmė, o gal priešingai – tai laikai savo privalumu?

Jokio čia išskirtinumo nėra. Kartais man pačiai nemalonu savęs klausytis eteryje suvalkiuojančios, bet tikrai dėl to nekompleksuoju. Didžiuojuosi savo kilme, bet suprantu, kad eteryje reikia kalbėti taisyklinga bendrine kalba. Dėsiu daug pastangų, kad išspręsčiau šią problemą. Tiesa, pas mokytoją neisiu, tobulinsiuosi namie prieš veidrodį.

V. Ovadnevo nuotr./Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis
V. Ovadnevo nuotr./Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis

Niekam ne paslaptis, kad po „Žvaigždžių duetų“ itin artimai susibičiuliavai su M. Jampolskiu. Yra manančių, kad jūs pora. Tai tiesa?

Mes esame neišskiriami partneriai. Marius yra mano sielos žmogus. Nuo pat pirmojo susitikimo šį žmogų vadinu vienu iš geriausių savo draugų. Su Mariumi galima ir įdomiai pašnekėti, ir pakvailioti. Būtent Jampolskiui patikiu didžiausias savo paslaptis. Ir nors mus skiria 150 kilometrų, atstumas mums netrukdo bendrauti (Irūna gyvena Marijampolėje, Marius – Vilniuje – aut. past.).

Marius yra pagarsėjęs kaip nenuilstantis moterų viliotojas ir flirto meistras. Kaip vertini šią jo savybę?

Labai gerai, kad vyras moka kibinti paneles. Faktas, kad šis žmogus turi savybę traukti merginas. Marius moka ir pajuokauti, ir komplimentus žarstyti. Tiesa, ir aš nenusileidžiu – jam atsakau tuo pačiu (šypteli).

Su Mariumi labai daug laiko praleidžiate kartu: koncertuojate, keliaujate, repetuojate. Ar jau vadinate vienas kitą sugyventiniais?

(Juokiasi.) Dar nevadiname vienas kito vyru ir žmona, bet džiaugiamės savo draugyste. O labiausiai mudu džiugina tai, kad tik mes žinome, kas mus iš tiesų sieja...

Pakalbėkime apie Tavo seksualumą. Žinau, kad negali atsidžiaugti išsivadavusi iš „mokinukės“ įvaizdžio. Jis Tave slėgė?

Su laiku visi augame ir keičiamės. Džiaugiuosi, kad nebereikia aplinkiniams įrodinėti, jog suaugau. Protaujantys žmonės supranta, kad „Mokinukių“ laikai jau seniai baigėsi – su grupės merginomis dainuojame kitokias dainas, seksualiau rengiamės. Aš to nesigėdiju ir labai džiaugiuosi.

Ar Tau patinka vis trumpėjantys sceniniai drabužiai?

Man tai priimtina. Tačiau labiausiai džiaugiuosi, kad pavyksta žiūrovus papirkti ne tik seksualumu, bet ir talentu. Pirmoje vietoje yra gabumai, o tik paskui moteriški gražumai (juokiasi).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius