-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš bankrutuojančio „Snoro“ atgauti pinigus mėgins ir Žilvinas Grigaitis

Vilniaus apygardos teismas trečiadienį iškėlė bankroto bylą bankui „Snoras“. Oficialių ieškovų sąraše kaip trečiasis asmuo minimas ir verslininkas Žilvinas Grigaitis.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

15min.lt šaltinių žiniomis, Ž.Grigaitis patyrė nemažai nepatogumų dėl „Snore“ įšaldytų jo pinigų. Verslininkas patvirtino, kad turėjo reikalų su šiuo banku, tačiau plačiau kalbėtis šia nemalonia tema nenorėjo. Jis tvirtino galėsiąs atviriau pasisakyti sausio mėnesį, kuomet pajudės teisiniai reikalai. Ž.Grigaičio teigimu, kalba eitų apie didelius pinigus ir „Snoro“ pinkles.

Paskutinį lapkričio savaitgalį bičiuliams Kalėdų vakarėlį Vilniuje surengęs Ž.Grigaitis šiuo metu turėtų būti už Atlanto. Vyras ketino gruodžio pradžioje skristi į Ameriką ir ten mokytis. Ž.Grigaitis, nors ir mėgsta visuomenės dėmesį, apie savo verslo reikalus kalba retai, tad net ir jo bičiuliai ne visi žino, kuo jis užsiima.

Paskutinės garsiai skelbtos Ž.Grigaičio pareigos – prekybos centrą „Gedimino 9“ valdžiusios bendrovės „Ajolas“ direktorius. Tačiau šiai bendrovei verslininkas nebevadovauja nuo 2008-ųjų vasaros.

Vakar oficialiai paskelbta, kad „Snoro“ bankroto byloje ieškovai, be Lietuvos banko, yra Lietuvos nacionalinė vežėjų automobiliais asociacija, prekybos bazė „Urmas“, o trečiaisiais asmenimis įtrauktos įmonės „Lietuvos geležinkeliai“, „Rokiškio sūris“, „Meyer & John GmbH & Co“, „Pamario restauratorius“, „Šeigas“, „Promo kartas“, Plytinės kartodromas, „Racing LT“, „Promo events“, „Continentals Investment Group“, „Plungės lagūna“, „Audėjo“ prekybos centras, taip pat Ž.Grigaitis, Aurimas ir Vidmantas Nenortos, Milda Muliuolienė.

Anksčiau 15min.lt rašė, kad dėl „Snoro“ bėdų nemalonumų patyrė dizaineris Juozas Statkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius