-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išjuoktas Pinkevičius kreipėsi į advokatus (video)

Verslininką Laimutį Pinkevičių papiktino jam ir Astai Valentaitei adresuotas humoras per „Auksinių svogūnų“ ceremoniją. Pamanęs, kad humoristai peržengė ribas, L.Pinkevičius kreipėsi į advokatus.
Verslininkas Laimutis Pinkevičius priverstas klausyti kreditorių grasinimų.
Panašu, kad L.Pinkevičius dėl nesibaigiančių pajuokų skaudžiai išgyvena. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Šurmulys kilo, kai per TV3 televiziją tiesiogiai transliuotoje „Auksinių svogūnų“ ceremonijoje skambėjo „Humoro klubo“ juokeliai apie A.Valentaitę, rašoma žurnale „Klubas“.

„Kol tu didini pelnus, aš sau didinu papus, o kai jie nutįs – chirurgo peilis pataisys“, – tokie dainininkės Natalijos Zvonkės žodžiai buvo skirti beprotiško žiniasklaidos dėmesio kaskart sulaukiantiems A.Valentaitei ir L.Pinkevičiui. Dainininkė taip pat traukė apie skyrybas su turtuoliu vyru: „Ačiū Amerikai už krizę – aš turtinga ir laisva, be to, jauna.“ L.Pinkevičius buvo tituluotas filmo „Lūšnynų milijonierius“ herojumi, filmo režisiere paskelbta A.Valentaitė, rašo „Klubas“.

Transliacijos metu scenoje buvę „Humoro klubo“ dalyviai pašaipų garsiai porai negailėjo taip pat. „O tu matei, kad A.Valentaitės papai dar mažesni negu N.Zvonkės?“ – scenoje klausė humoristas Modestas Vaišnoras. „Tai L.Pinkevičiui šildymą išjungė ir jie susitraukė“, – atsakė M.Vaišnoro kolega Justinas Jankevičius.

„Auksinių svogūnų“ žiūrovai leipo juoku klausydami tokių humoristų pokalbių, tačiau ceremonijos kūrėjams tokia parodija gali greitai atrodyti nebe juokinga, rašo „Klubas“. Esą koncerno „Ranga Group“ prezidentas L.Pinkevičius „Auksinių svogūnų“ medžiagą perdavė juristams. Šie turi peržiūrėti parodytus juokelius ir nuspręsti, ar verta kreiptis į teismą.

„Žinote, jau atsibodo, peržengtos visos ribos“, – „Klubui“ kalbėjo L.Pinkevičius ir pridūrė, kad viešai pasišaipius reikės viešai atsiprašyti. Esą priešingu atveju humoristų laukia teismas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius