-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtinė publika prie Ungurio ežero prabangiai atšventė vasaros sezono atidarymą

Įstabi gamta, užmiesčio ramybė, geras maistas, puiki kompanija, – penktadienio vakarą užmiesčio rezidencijoje „IDW Esperanza Resort“ šią tobulą dermę įrėmino muzika.
„La Perla“ kolekcija
Renginio akimirka / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 1 Vasara

Vasaros sezonas prie Ungurio ežero atidarytas su Klaipėdos kameriniu orkestru, vadovaujamu Mindaugo Bačkaus. Svečiams dainavo baritonas iš Norvegijos Steinas Skjervoldas ir Lietuvos mecosopranas Marta Lukošiūtė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka

Martos Lukošiūtės muzikos gerbėjams pristatyti nereikia. 2009-aisiais ir 2011-aisiais sėkmingai pasirodžiusi auksinio balso konkurse „Triumfo arka“ dainininkė dabar ne mažiau sėkmingai garsina Lietuvos operos meną tarptautiniuose muzikos festivaliuose Italijoje, Ispanijoje, Rusijoje. 

Dainininkas iš Norvegijos Steinas Skjervoldas Lietuvoje nėra retas svečias. Jis ne kartą yra dainavęs drauge su Lietuvos muzikantais ir ansambliais, tačiau jo pasirodymai ir platus repertuaras visada stebina.  

Ypatingo vakaro, kurį vedė Rimas Šapauskas, nepraleido būrys garbių svečių. Žiūrėkite fotogaleriją: 

Miško ramybėje suskambę muzikos garsai skonio pridėjo ir vakarienei, kurią sezono atidarymui parengė „IDW Esperanza Resort“ virtuvės šefas Mickey Bhoite.

Užkandžiams buvo patiekta marinuoto tuno salotų, tortilijų su vištiena, midijų guazzetto padaže, ant iešmelių keptų karališkų krevečių. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mickey Bhoite

Karštieji vakaro patiekalai – ant žarijų keptas „New York“ kepsnys iš Angus jautienos, australiško ėriuko nugarinė, kukurūzais maitinto viščiuko krūtinėlė, jūros liežuvis, kardžuvė, raudonasis jūros ešerys. 

Vakaro desertu tapo fejerverkai ir naujoji „La Perla“ kolekcija, kurios modeliais tapo Karolina Toleikytė, Monika Račiūnaitė, Asta Valentaitė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Asta Valentaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Šventinio vakaro fejerverkai

Viešbutyje, kurį kelionių portalo „TripAdvisor“ lankytojai pripažino vienu geriausių Lietuvoje, poilsį renkasi ne tik diplomatinio korpuso atstovai, verslo lyderiai, politikai, bet ir pramogų pasaulio žvaigždės – aktorius Vinnie Jonesas, krepšininkai Arvydas Sabonis, Jonas Valančiūnas, dainininkas Andrejus Makarevičius, dizaineris Valentinas Judaškinas, meno istorikas Aleksandras Vasiljevas. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„IDW Esperanza Resort“ terasa

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius