-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV gyvenanti Evelina Young kukliai paminėjo 34-ąjį gimtadienį: „Net pamiršau sugalvoti norą“

Lapkričio 1-ąją JAV gyvenanti Evelina Anusauskaitė-Young pasitiko 34-uosius gyvenimo metus. Nors įprastai atlikėja galima pastebėti prabangiose šventėse, šįkart Evelina nusprendė savo gimtadienį paminėti kukliai.
Evelina Anusauskaitė-Young su vyru Adamu
Evelina Anusauskaitė-Young su mama Jurga ir vyru Adamu / Socialinių tinklų nuotr.

Visų šventųjų dieną gimusi Evelina Anusauskaitė antradienį sulaukė puokštės sveikinimų – socialiniai tinklai netilo nuo artimųjų ir bičiulių pasidalintų nuotraukų bei vaizdo įrašų.

Evelina taip pat su sekėjais pasidalijo, kaip praleido savo gimtadienio dieną. Nors įprastai Evelina matoma su prabangiomis suknelėmis ir aukštakulniais, šįkart savo gimtadieniui ji pasipuošė megztiniu su gėlytėmis, kurias buvo galima nuspalvinti.

Įsiamžinusi prie pyragaičio su žvakutėmis, Evelina rašė: „Kai gyvenimas toks geras, net pamiršti sugalvoti norą. Jaučiuosi mylima“.

Evelina įsiamžino ir vaizdo įraše, kuriame užpūtusi gimtadienio žvakutes pastebėjo, kad pamiršo sugalvoti norą.

Primename, kad šią vasarą Evelina Young po dviejų metų pertraukos lankėsi Lietuvoje. Čia ji sugrįžo dėl ypatingos progos – Nidoje susituokė jos brolis, fotografas Mindaugas Anusauskas su Emile Valiukaite.

Instagrame Evelina dalijosi akimirkomis ne tik iš vestuvių, bet ir iš dienų praleistų Lietuvoje. Ji pozavo su artimaisiais bei paviešino įamžintas nuotraukas gražiausiose Vilniaus vietose.

Vienoje iš nuotraukų Evelina pozavo sostinės centre, pasidabinusi balta suknele. Kitoje nuotraukoje ji įsiamžino ant tilto, nuo kurio atsiveria vaizdas į Nerį.

Tačiau tarp pasibuvimo savo gimtinėje, iš JAV atvykusi atlikėja nepraleidžia progos aplankyti ir arčiau esančias kitas Europos šalis. Evelina dalijosi akimirkomis iš Prancūzijos, kur šventė draugės mergvakarį.

Šiomis dienomis instagramo įrašuose nurodė, kad šiuo metu ji yra Austrijoje.

Žmonės.lt primena, kad Evelina Anusauskaitė-Young su savo mylimuoju Adamu JAV gyvena jau 10 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius