-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozas Butnorius ir jo sužadėtinė Viktorija Vanagaitė vestuves planuoja vidurvasarį

„Ventukas“ bei projekto „Šok su manimi“ dalyvis Juozas Butnorius (26) po ketverių metų draugystės su mylimąja Viktorija Vanagaite ketina kelti vestuvių puotą. Vyras tikino, jog santykiuose buvo ir šalto, ir karšto, tačiau artėjančiomis tuoktuvėmis labai džiaugiasi.
Juozas Butnorius su sužadėtine Viktorija
Juozas Butnorius su sužadėtine Viktorija / Asmeninio albumo nuotr.

„Mes susipažinome prieš kokius 7 ar 8 metus viename renginyje. Aš buvau vedėjas, o ji pardavinėjo bilietėlius, nes buvo moksleivė ir šitaip gaudavo papildomų pinigų. Taip atsitiko, kad vienas kitą pamatėme, bet ji buvo nepilnametė, mes bandėme draugauti, bet mums nelabai pavyko, nes tuo metu buvau didelis mergišius“, – Žmonės.lt atviravo Juozas.

Vaikinas prisipažino, kad anuomet nelabai rimtai žiūrėjo į santykius, tačiau po trejų metų viename Klaipėdos naktinių klubų ir vėl pamatęs Viktoriją, jos nebepaleido. „Pamačiau ją ir įsimylėjau, ėmiau merginti ir taip atsitiko, kad mes kartu iki šiol“, – džiaugėsi J.Butnorius.

Juozas Viktorijai pasipiršo jau po metų draugystės. Pora norėtų tuoktis šiltuose kraštuose, tačiau vestuvių puotą kels artėjančią vasarą veikiausiai gimtojoje Lietuvoje. „Mano prioritetas būtų susituokti Lietuvoje vieną vakarą, o paskui išlėkti kur nors į Karibus ar kokią kitą egzotišką šalį ir ten padaryti dar vieną ceremoniją nuostabioje aplinkoje, kur šilta ir gera. Tačiau Lietuvoje yra mūsų tėvai, visas būrys draugų, todėl turim atsižvelgti ir į jų nuomonę“, – vestuvių planais dalijosi vyras.

Būsimas jaunikis tvirtino, kad šventėje norėtų suderinti šokią tokią pompastiką bei liaudies tradicijas, kuriomis džiaugsis jaunavedžiai ir artimiausi draugai bei giminaičiai. „Pats esu vedęs daug vestuvių, todėl žinau, jog planuojant šventę, reikia atsižvelgti į pinigus. Vestuvės yra išlaidos, bet aš labai tikiuosi, kad tuoksiuosi gyvenime tik kartą, todėl nemanau, kad reikėtų gailėti pinigų šiai dienai“, – Žmonės.lt pasakojo Juozas Butnorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius