Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jurgita Tvarijonaitė: „Tarp mūsų – jokios konkurencijos!“

Jau po savaitės BTV eteryje prasidės nauja laida, skirta moterims, kurioje keturios žavios vedėjos kalbės apie grožį, kulinariją, vaikų auklėjimą, buities rūpesčius. Viena iš laidos vedėjų – charizmatiškoji Jurgita Tvarijonaitė (34) džiaugiasi sėdusi prie informatyvios ir smagios laidos vairo, kadangi ji tikrai turi ką pasakyti visoms nerealioms namų šeimininkėms.
Jurgita Tvarijonaitė
Jurgita Tvarijonaitė / G. Žilinsko nuotr.

Kai sulaukėte pasiūlymo grįžti į televiziją, gerai jį apmąstėte? Galbūt net teko su kažkuo pasitarti?

Kažkokių ilgų dvejonių nebuvo. Esu prieš laidas, kuriose nesuteikiama jokia informacija žiūrovui, nemėgstu blevyzgų. „Nerealios namų šeimininkės“ skirta ne tik namuose vaikučius auginančioms mamoms, bet ir kiekvienai moteriai, kuri nori išgirsti patarimų įvairiais gyvenimo klausimais. Labiausiai džiaugiuosi dar ir dėl to, kad ir pati sužinosiu, ko anksčiau nežinojau, pavyzdžiui, ką daryti, kad namuose kuo ilgiau nevystų gėlės. Tai bus linksma ir informatyvi laida, kurioje lankysis įvairių sričių specialistai. Kitaip sakant, moterų atokvėpio pusvalandukas.

V. Ovadnevo nuotr./Keturios vedėjos: Jurgita Tvarijonaitė, Gintarė Karaliūnaitė, Laima Tamulytė, Inga Šalkauskaitė
V. Ovadnevo nuotr./Keturios vedėjos: Jurgita Tvarijonaitė, Gintarė Karaliūnaitė, Laima Tamulytė, Inga Šalkauskaitė

O vyrams bus įdomu pasiklausyti jūsų – keturių žavių čiauškučių?

Na, apie plaktukus ir atsuktuvus mes nekalbėsim (juokiasi). Bet jiems tikrai patiks mūsų šaunios kompanijos pašnekesiai.

Jau visos keturios susidraugavote?

Kadangi filmavimų bandymai jau įvyko, turiu įtarimą, kad viskas mums eisis kaip iš pypkės. Visos esame stiprios, plepios, viena baigia sakinį, jau kitos įkvėpusios oro laukia, kada galės pasisakyti. Kuri pirma suspėja pasakyti, tos ir viršus (juokiasi). Bet smagu, nes yra stimulas nežiopsoti ir nepraleisti šanso pakalbėti. Aš taip džiaugiuosi, kad tarp mūsų nėra jokios konkurencijos, kuri tokia dažna tarp moterų. Nebijome viena kitos pakritikuoti, negailime pagyrų tai, kuri to verta.

Galbūt pasvarstėte, kad kiekviena iš jūsų turės skirtingą amplua?

Kalbėjome apie tai ir nusprendėme „vaidinti“ pačios save. Aš juk negaliu įsikūnyti į „blondinės“ amplua, nes tada nesijausčiau savimi.

Tikriausiai didelis privalumas tai, kad esate mama, tad galėsite nemažai patarimų duoti toms, kurios dar tik svajoja apie motinystę?

Taip, prodiuserė leidžia mums dalytis savo patirtimi. Smagu, kad mums nereikia mintinai mokytis teksto, ir, nors esame įspraustos į šiokius tokius rėmus, vietos improvizacijai tikrai liks.

„Nerealių namų šeimininkių“ patarimai

•    Negalima gerti iš senovinių krištolinių taurių, nes jos buvo gaminamos naudojant šviną.
•    Riebią veido odą vietoj kremo tepkite raugintų kopūstų sultimis.
•    Kad sausainiai nesukietėtų, juos reikia gausiai apibarstyti cukrumi.
•    Peršalimą kuo puikiausiai gydo varškės kompresai.
•    Kad gėlės kuo ilgiau nevystų, jas reikia „užkonservuoti“ su druska.

V. Ovadnevo nuotr./Jurga Pukenytė
V. Ovadnevo nuotr./Jurga Pukenytė

Jurga Pukenytė (37)
Ką daryti, kad akys visada spindėtų?

„Kiekvienoje laidoje žiūrovas išgirs begalę naudingų patarimų sveikatos, grožio, buities, vaikų auginimo, interjero klausimais, o ypač vertingų žinių suteiks užsukęs svečias. Išmoksite, kaip prieš kelionę talpiai viską susidėti į lagaminą, sužinosite, kaip apkeliauti Europą vos už 500 litų. Štai ką tik išleidome gydytoją, kuri paaiškino, kaip tinkamai išvėdinti kambarį ir kurį partnerio kūno tašką pamasažuoti, kad jo akys visuomet spindėtų. Jau esam nufilmavę pašnekovę, numetusią 22 kilogramus, kuri išdavė visas paslaptis, kaip atsikratyti antsvorio. O štai kitą savaitę filmuosime moterį, kuri numetė net penkiasdešimt!
Mūsų stiprioji pusė – laidos vedėjos – keturios tikros namų šeimininkės. Vienintelė iš jų Laimutė dar neturi vaikų, bet tai tik laiko klausimas, kurį greit išspręsime“, – juokiasi laidos prodiuserė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius