-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kol Natalija Bunkė važinėjosi sportiniu „žiguliuku“, „1000 kilometrų lenktynių“ VIP zonoje jos laukė vyras Danielius Bunkus

Grupės „Pop Ladies“ vedlė Natalija Bunkė jau ne vienerius metus dalyvauja Palangos „1000 kilometrų lenktynių“ renginiuose. Su grupės narėmis ji taip pat yra įdainavusi jau du šių lenktynių himnus. Tačiau penktadienį Natalija galėjo išbandyti dar vieną pramogą.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Dainininkei buvo suteikta galimybė pasivėžinti „AutoABC-SGR“ komandos automobiliu VAZ2105, kurį vairavo lenktynininkas Dovilas Čiutelė. „Natalijai su juo saugu, bet va, ar jam su Natalija saugu?“ – juokėsi Dovilo komandos narys.

Pasak jo, lenktynininkas puikiai žino šių lenktynių trasą, tad N.Bunkė tikrai smagiai pasivažinėjo.

Pati Natalija sakė kiekvienais metais patirianti lenktynių trasoje užverdantį adrenaliną. „Esu staigi, mėgstu greitį, tačiau 200 kilometrų per valandą tikrai nevažiuoju, bet kokių 150 kilometrų pavažiuoju“, – dar prieš startą šypsodamasi prisipažino N.Bunkė.

O kol grupės „Pop Ladies“ lyderė važinėjosi sportiniu automobiliu, lenktynių VIP zonoje jos laukė vyras Danielius Bunkus.

Danielius Bunkus
Danielius Bunkus

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius