Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovo 11-ąją gimęs Aušrys Kriščiūnas-Tynta: „Laukiu sugrįžtant emigrantų“

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną gimęs buvęs šou verslo ryklys Aušrys Kriščiūnas-Tynta jau dvidešimt trejus metus per savo gimtadienį mato iškeltas į dangų Lietuvos trispalves ir džiaugiasi, kad gimė ne diena anksčiau, ar ne diena vėliau.
Aušrys Kriščiūnas - Tynta
Aušrys Kriščiūnas - Tynta / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Ką reiškia būti gimusiam tokią dieną? Iš praktinės pusės, tai yra labai gerai, draugai visada mane prisimena. Antra praktinė nauda ta, kad visuomet būna išeiginė diena. Kol gyvename laisvoje Lietuvoje, man garantuojama laisva diena. Bet, jei kalbant rimtai, tokia diena įpareigoja“, – Žmonės.lt pasakojo A.Kriščiūnas.

Vyras taip pat sakė, kad tiek Vasario 16-oji, tiek Kovo 11-oji jam yra svarbios dienos, todėl visada jas mini. Tačiau štai šiais metais vyras gimtadienio ir Kovo 11-osios proga šampano taurės nekels. Kaip pats juokavo, jau savaitę jį kamuoja plaučių uždegimas, tad teks kelti tik vandens sklidiną taurę ir juo užgerti vaistus.

Paprašytas perduoti žinutę mūsų skaitytojams, jaunimui, emigravusiems lietuviams, Aušrys pradėjo nuo to, kad Lietuvoje gyventi tikrai nėra blogai.

„Tas, kas sako, jog Lietuvoje blogai, tegu pradeda nuo savęs ir pagalvoja, ar viską padarė? O kalbant apie emigraciją, tai laukiu jų visų sugrįžtant. Trūksta daugiau tautiškumo, daugiau patriotiškumo ir nepasidavimo įvairiausioms įtakoms“, – kalbėjo A.Kriščiūnas-Tynta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius