Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Krepšininkai Lavrinovičiai apie bendrapavardžius dvynukus: „Turėti brolį dvynį – gyvenimo dovana“

Lietuvoje gimus dvynukams Lavrinovičiams, garsieji broliai Darjušas ir Kšištofas, nors ir neturi giminystės ryšių, pasveikino vilniečių šeimą. Krepšininkai Lavrinovičiai sako, kad labai apsidžiaugtų, jei užaugtų jų pamaina aikštelėje, tačiau svarbiausia bus pačių vaikų norai.
Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai bei ką tik gimę jų bendrapavardžiai dvynukai Gabrielius ir Hubertas
Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai bei lapkritį gimę bendrapavardžiai dvynukai Gabrielius ir Hubertas / 15min.lt ir asmeninio albumo nuotr.

Lapkričio 3-iąją dieną Ivetai Kotrynai ir Karoliui Lavrinovičiams gimė dvynukai Gabrielius ir Hubertas. Nors šeima giminystės ryšių su broliais krepšininkais neturi, tačiau Darjušas ir Kšištofas sužinoję apie šį sutapimą nusiuntė jiems šilčiausius linkėjimus.

Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai žinią apie pasaulį išvydusius dvynukus sužinojo iškart po jų gimimo. „Per rungtynes buvo priėjusi moteris, kuri mums pranešė šią džiugią žinią. Buvo tikrai malonu išgirst – ir ne tik dėl to, kad Lavrinovičiai ir dvynukai, bet ir dėl to, kad gimė du žmonės. Tai yra šventė ne tik šeimai, bet ir visai Lietuvai“, – džiaugėsi Kšištofas.

Asmeninė nuotr./Gabrielius ir Hubertas Lavrinovičiai
Asmeninė nuotr./Gabrielius ir Hubertas Lavrinovičiai

Dar vienas įdomus sutapimas – dvynukų tėvas aistringas krepšinio aistruolis, kuris jau laukia, kada sūnus galės išleisti į krepšinio mokyklą. Broliai sakė, kad džiaugtųsi dėl dar dviejų krepšininkų Lavrinovičių, tačiau svarbiausia – pačių vaikų norai.

„Gal jie ir nenorės būti krepšininkais. Aš linkiu, kad jie būtų paprasčiausiai laimingi“, – teigė K.Lavrinovičius.

„Dvynukams Lavrinovičiams pirmiausia noriu palinkėti sveikatos. O jei tėveliai nori, kad jie būtų sportininkai, nes skaičiau straipsnyje, kad tėtis irgi mėgsta krepšinį, tai palinkėsiu, kad tėvai užaugintų sveikus ir žaidžiančius krepšinį vaikus“, – šypsojosi D.Lavrinovičius.

Tomo Tumalovičiaus nuotr./Broliai Lavrinovičiai
Tomo Tumalovičiaus nuotr./Broliai Lavrinovičiai

Turėti brolį dvynį – didžiausia gyvenimo dovana, įsitikinę krepšininkai. Jie teigė, kad tarp dvynių yra toks stiprus ryšys, kad joks geriausias draugas neatstos brolio.

„Kai visą gyvenimą augome kartu su broliu, žinome, ką reiškia būti dvyniais. Patikėkit, jausmas – labai geras“, – sakė Kšištofas.

Darjušas pasakojo, kad pasitaiko sutapimų, kai jie vienu metu daro tą patį veiksmą: „Tarp brolių ryšys stiprus, bet nėra taip, kad jei broliui skauda, tai ir tau toje pačioje vietoje skauda. Nebent širdį skauda, kad brolis blogai jaučiasi. Tačiau būna tokių sutapimų, kai vienu metu darome tą patį veiksmą, pasakome tą patį žodį arba skambiname vienas kitam.“

Pasak brolių, jei visi dvynukai taip puikiai sutartų kaip jiedu, tai kiekvienas norėtų turėti savo dvynį.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Darjušas (kairėje) ir Kšyštofas Lavrinovičiai su šeimomis
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Darjušas (kairėje) ir Kšištofas Lavrinovičiai su šeimomis

„Visada norėjau ir aš sulaukti dvynukų, bet mano senelė sakė, kad dvynių, deja, neturėsime, nes tik kas antrą giminės kartą gali pavykti. Mano vaikai jau galės turėti dvynių“, – šypsojosi K.Lavrinovičius.

„Mes visais gyvenimo etapais buvome kartu ir palaikėme vienas kitą, todėl mums buvo lengviau kartu viską išgyventi. Dėl tokio ryšio ir pats norėjau dvynukų. Visgi ne visi broliai sutaria taip gerai, bet jei visi bendrautų taip, kaip mes, tai kiekvienas žmogus norėtų turėti dvynį“, – 15min sakė Darjušas Lavrinovičius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Stulbinamas sutapimas – vilniečiams gimė dvyniai Lavrinovičiai: „Lietuvos rinktinė gali būti rami“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius