-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininko Stepono Babrausko žmona Raminta plaukus persidažė rožine spalva: ar gražu?

Ryškiomis ir išsiskiriančiomis spalvomis dažyti plaukai anaiptol nebėra popmuzikos žvaigždes kopijuojančių paauglių bruožas. 2016-uosius neabejotinai galima vadinti spalvų revoliucijos metais. Pasaulyje jau kiek anksčiau pasireiškęs ryškiaspalvių plaukų virusas atsirito į Lietuvą. Juo „užsikrėtė“ ir Stepono Babrausko žmona Raminta.
Raminta Babrauskienė
Raminta Babrauskienė / Robertino Valiulio ir asmeninio albumo nuotr.

„Noriu pagirti mūsų šalies moteris ir merginas. Vis daugiau jų leidžiasi į šią stilingą avantiūrą. Ryškiai žalsvos ar raudonos ombre variacijos nebijo nei politikės, nei pramogų pasaulio atstovės“, – sako grožio namų „Glamour Style“ vadovė Raminta Babrauskienė.

Pati blondinės įvaizdį į skaisčiai rožinės spalvos plaukus pakeitusi R.Babrauskienė sako, kad ryškias šukuosenas pasaulyje išpopuliarino tai, kad naujausi plaukų dažymo būdai visiškai nebekenkia plaukams. O jei naujas įvaizdis nepatinka, jį greitai galima keisti ar pakoreguoti.

Jūratės Gurauskės nuotr./Raminta Babrauskienė
Jūratės Gurauskės nuotr./Raminta Babrauskienė

„Šiandien „Instagram“ tinkle merginos nuolatos dalinasi įspūdžiais, kaip joms tinka rožinės, žalios, mėlynos ar kitos ryškios spalvos plaukai. Tokį kardinalų plaukų pakeitimą salone galime atlikti vos per 40 minučių, o po 3-4 savaičių spalvą arba atnaujinti, arba keisti kita“, – sako R.Babrauskienė.

Dauguma populiariausių ryškiaplaukių – žinomos pasaulio pramogų žvaigždės: Katy Perry, Pink, Kelly Osbourne, Jessie J, Lily Allen, Nicki Minaj, Rihana ir kitos atlikėjos. Lietuvoje tokį plaukų stilių jau išbandė Kristina Ivanova, Monika Pundziūtė, Raminta Babrauskienė.

Roberto Daskevičiaus nuotr./Monika Pundziūtė
Roberto Daskevičiaus nuotr./Monika Pundziūtė

Anot R.Babrauskienės, šaltuoju metų laiku labai norisi ryškių ir išsiskiriančių stiliaus detalių. O drastiškas pasikeitimas neturėtų bauginti ir vyresnio amžiaus ar aukštas pareigas užimančių moterų. Greitas ir kardinalus pokytis pasak specialistės gali puikiai tikti ir atostogoms, šventiniam laikotarpiui ar tiesiog kasdienai.

„Pati auginu du vaikus, esu mama ir nemanau, kad ryškios spalvos ar žaismingesni stiliaus elementai yra vien paauglių ar jaunimo reikalas. O jei baisu, pabandyti galima ir nuo kelių sruogelių. Specialistai salone pagal veido bruožus ir moters pageidavimus patars, kas tinka geriausiai“, – sako specialistė.

Ką manote apie naują Ramintos Babrauskienės šukuoseną?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius