-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininko Žydrūno Ilgausko gyvenimą pakeitė įvaikinti šviesiaplaukiai broliukai

Klivlando priemiestyje, erdviame Ilgauskų šeimos name ant Erio ežero kranto, dūksta du šviesiaplaukiai broliukai – penkerių Deividas ir ketverių Povilas. Krepšininkas Žydrūnas Ilgauskas pripažįsta: prieš keletą mėnesių jo gyvenimas pasikeitė smarkiai.
Žydrūnas ir Jennifer Ilgauskai
Žydrūnas ir Jennifer Ilgauskai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Gyvenimo būdas“, Ž.Ilgauskas ir jo žmona Jennifer vaikų norėjo jau seniai. Tačiau 2007-ųjų vasarį dėl nėštumo komplikacijų J.Ilgauskas neteko dvynukų.

Kai jie rytą ateina į lovą, pradeda šokinėti, žiūrėti animacinius filmukus, tikrai pasijuntu tėvu, – Ž.Ilgauskas

Praėjus beveik dvejiems metams po skaudaus įvykio šeima pradėjo įvaikinimo procesą. Rugpjūtį, prieš NBA sezono pradžią, Ilgauskai apsikabino du berniukus iš Pagynės vaikų globos namų ir išskrido į JAV.

Rytais, vos prabudę savo kambaryje, vaikai atbėga į lovą pas tėvus, kurių dar prieš tris mėnesius neturėjo. „Kai jie rytą ateina į lovą, pradeda šokinėti, žiūrėti animacinius filmukus, tikrai pasijuntu tėvu. Daug laisvalaikio neturiu, bet pamatau vaikų šypseną, kad jie laimingi, pasidaro gera“, – „Lietuvos rytui“ sakė 34-erių krepšininkas.

Kaip sakė Ž.Ilgauskas, jaunesnysis Povilas mėgsta krepšinį. Tėvai planuoja po Naujųjų ji leisti į krepšinio treniruotes. Tuo tarpu Deividas pametė galvą dėl beisbolo. Iš kur atsirado pomėgis žaisti Lietuvoje nepopuliarų žaidimą Ilgauskai gali tik spėlioti.

„Jis visą laiką nori eiti į lauką ir daužyti beisbolo kamuolį, – stebėjosi krepšininkas. – Kai vyko Amerikos beisbolo lygos atkrintamosios varžybos, pasodinome jį prie televizoriaus. Žiūrėjo kaip į stebuklą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius