-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 06 /13:33

Kristina Navickaitė-Tina iš Mindaugo Mickevičiaus-Mino reikalauja 70 tūkstančių litų už taiką

Antradienio popietę Vilniaus 2-ajame apylinkės teisme vyko ilgai atidėliotas šokėjos Kristinos Navickaitės-Tinos ir buvusio jos mylimojo dainininko Mindaugo Mickevičiaus-Mino taikomasis posėdis. Tina reikalauja teismo patraukti Mino baudžiamojon atsakomybėn dėl šmeižto ir įžeidimo.
Mindaugas Mickevičius-Mino
Mindaugas Mickevičius-Mino / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Teismas buvo skyręs laiko porai taikiai išspręsti konfliktą, tačiau Tinos atstovė pareiškė, kad  taikiai susitarti nepavyko. Deja, pati Kristina Navickaitė teismo salėje nepasirodė. Mino advokatė teigė, kad Tinos pasiūlytos taikos sąlygos netenkina Mino, nes jose reikalaujama sumokėti 70 tūkst. litų ir nutraukti visas teisines procedūras prieš Tiną. „Mano klientas nėra pradėjęs nė vienos teisinės procedūros prieš ją. Atvirkščiai, tai Kristina Navickaitė yra pradėjusi kelias teisines procedūras“, – teigė Mino advokatė.

Teismo posėdyje vyko diskusija, ar verta Mindaugui Mickevičiui kelti šmeižto bylą. Tina apkaltino Mino, kad šis žiniasklaidoje porino, jog Tina neva reikalavo pinigų ir pasisavino jo asmeninius daiktus. Pats Mino, pasak jo advokatės, niekada nėra reikalavęs iš Tinos pinigų.

Viganto Ovadnevo nuotr./Kristina Navickaitė-Tina
Kristina Navickaitė-Tina šįkart teisme nepasirodė

Kadangi Kristina Navickaitė-Tina posėdyje nepasirodė, teisėjas nusprendė skirti daugiau laiko taikos sutarties sąlygoms suderinti ir posėdį nukėlė į kitų metų pavasarį. Per tą laiką Klaipėdos apygardos teisme turėtų būti išnagrinėta byla, kuria Mino siekia susigrąžinti į buvusios poros namo statybas investuotus pinigus. Kol kas Klaipėdos apygardos teismas areštavo Tinos turtą.

„Anksčiau Tina už taiką reikalavo ir dar didesnių sumų, bet ir 70 tūkstančių mane šokiravo“, – Žmonės.lt po posėdžio pasakojo Mino. Dainininkas vylėsi, kad jam netrukus pavyks iš Tinos išsireikalauti į namo Klaipėdoje statybas investuotus pinigus. „Kitas posėdis bus pavasarį, todėl tikiuosi, kad teismas Klaipėdoje spės išnagrinėti mano iškeltą bylą. Ji gali nulemti ir Vilniaus 2-ajame apylinkės teisme nagrinėjamos bylos baigtį“, – kalbėjo M.Mickevičius.

Per vasaros pradžioje vykusį ankstesnį posėdį teisėjas jau kvietė buvusius mylimuosius susitaikyti. Tinos advokatė pareiškė, kad šokėja yra pasiruošusi taikytis, tačiau tik tada, kai M.Mickevičius-Mino sutiks su pasiūlymu, kuris buvo jam išsiųstas.

Tuo tarpu Mino, pasitaręs su advokatu, pareiškė, kad priimti K.Navickaitės susitaikymo sąlygų neketina. „Aš pasiūlymą mačiau, tačiau jis visiškai man nepriimtinas, reikalaujantis paneigti tas pozicijas ir tiesą, kurios aš laikausi. Aš viešai nešmeižiau konkretaus asmens, tik pasakojau man atsitikusią istoriją. Nevartojau nė vieno įžeidžiančio žodžio apie konkretų žmogų“, – teisme kalbėjo Mino.

Šokėja anksčiau internete buvo paviešinusi iki smulkmenų sudarytą sąrašą daiktų, tokių kaip, pavyzdžiui, šašlykinė, gipsinis dramblys, automobilio detalė ar lova, kuriuos grąžinti reikalauja Mino.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Mindaugas Mickevičius-Mino
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /  Mindaugas Mickevičius-Mino

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius