-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lavija Šurnaitė darsyk apsinuogino prieš fotoobjektyvą

Viena gražiausių televizijos laidų vedėjų – Lavija Šurnaitė-Kairienė – apsinuogino prieš profesionalaus fotografo Gedimino Žilinsko fotoobjektyvą ir tapo Lietuvoje gaminamos kosmetikos serijos „Rasa” reklaminiu veidu.
Lavija Šurnaitė-Kairienė tapo kosmetikos reklaminiu veidu
Lavija Šurnaitė-Kairienė tapo kosmetikos reklaminiu veidu / Fotosesijos akimirka

Jau ne pirmą kartą prieš kameras apsinuoginusi žinoma pramogų pasaulio moteris šįkart pozavo kosmetikos reklamai, kurioje bus pristatomas naujasis „Rasa BB” veido kremas su atspalviu.

„Man yra tekę dirbti su daugeliu drąsių moterų, kurios nebijo nuogumo prieš kameras. Su Lavija viskas vyko paprastai ir sklandžiai – jos profesionalumas ir asmenybės žavesys padėjo pasiekti norimą rezultatą. Stengėmės atskleisti, kokia lygi yra Lavijos oda, todėl buvo fotografuojamas ne tik veidas, bet ir apnuoginti pečiai, dekolte sritis”, – pasakojo G.Žilinskas.  

Pati Lavija patvirtino, kad prieš kameras nekompleksuoja, be to, tai ne pirmas kartas, kuomet teko apsinuoginti fotosesijai. Visiškai nuoga Lavija jau yra pozavusi vieno lietuviško žurnalo moterims viršeliui ir tuomet dėl to kilo nemažai kalbų.

„Iškart sutikau fotografuotis šioje fotosesijoje, nes visiškai pasitikėjau profesionalų komanda, su kuria teko dirbti. Jau nekantrauju, kuomet pamatysiu, kaip viskas atrodo reklamoje. Lietuvoje ne taip jau dažnai pasitaiko, jog moterys kviečiamos tapti reklaminiais veidais kosmetikos produktams, todėl man tai yra tikrai išskirtinė ir įdomi patirtis”, – pasakojo Lavija, sutikusi reklamuoti veido kremą – naujieną, kurią pristatė didžiausia kosmetikos gamintoja Lietuvoje „BIOK laboratorija”.

VIDEO: Lavijos Šurnaitės fotosesija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius