Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lažybas pralaimėjęs Jonas Nainys-Jovani savaitę turės mūvėti „stringus“

Radijo stoties „Zip FM“ laidų vedėjai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys ir toliau stebina savo klausytojus. Praėjusią savaitę pralaimėjus lažybas „radistui“ R. Mackevičiui teko prisiauginti nagus ir juos demonstruoti septynias dienas. Ketvirtadienio vakarą tiesioginiame laidos eteryje įvyko antras lažybų etapas, o radijo klausytojų balsai lėmė, kas savaitę turės nešioti „stingus“.
Jonas Nainys-Jovani
Jonas Nainys-Jovani / „Facebook“ nuotr.

Daugiau nei dešimt minučių laidos klausytojai buvo kviečiami skambinti ir pareikšti savo nuomonę. Iš viso buvo išgirsti 30 „radistų“ gerbėjų, o prie pulto laidoje buvo Jonas su Modestu Švoba-Rembo, nes Rolandas šiuo metu ilsis Ibizoje. Laidos metu buvo susisiekta su R.Mackevičiumi, kuris pasidalijo savo įspūdžiais iš pramogų ir naktinio gyvenimo šėlionių salos.

„Dėmesio sulaukiu daugiau nei reikia. Mūviu pirštines, kad nematytų mano raudonų nagų. Prieš kelias dienas buvau atsidūręs ligoninės priimamajame, nes nukritau ir susitrenkiau ranką. Daktaras, kuris beje buvo lietuvis, liepė man nusiimti pirštinę, nes reikėjo ranką apžiūrėti. Aš jo paklausiau, iš kur bus. Jis atsakė, kad iš Šiaulių. Aš jam pasakiau, kad jei nusiimsiu, tai jam nepatiks, ką pamatys, ir tai nepatiktų šiauliečiams vyrukams“, – telefonu savo įspūdžius pasakojo R.Mackevičius.

Paklaustas apie raudonus nagus, Rolandas juokėsi: „Visai gerai su tais nagais, nes nereikia rankų plauti, purvo nesimato po panagėmis ir nereikia nagų kirpti.“ R.Mackevičius nesibaimino pralaimėti lažybų, nes anot jo, artėja vasara, lauke karšta, todėl mūvėti stringus yra labai praktiška.

Rezultatu 20:10 ketvirtadienio kovą pralaimėjo J.Nainys-Jovani, kuris laidos metu įvykdė jam skirtą bausmę: užsidėjo stringus ir įsiamžino. Nuotrauką laidos vedėjas įkėlė į socialinio tinklo paskyrą, kurioje linksmas vaizdelis per kelias minutes sulaukė kelių šimtų „like“ mygtuko paspaudimų. Visą savaitę Jonas turės mūvėti stringus ir kasdien kažkokioje vietoje nusifotografuoti su jais.

„Na, buvo linksma pirmą pusvalandį, bet dabar nesuprantu, kaip jūs, moterys ištveriate su tais stringais. Labai jau nepatogu“, – laidos metu savo įspūdžiais dalijosi Jonas.

Žmonės.lt skaitytojams primena, kad Jonas ir Rolandas laidoje susilažino, kuris geriau pažįsta moteris ir kam reikėtų labiau įsigilinti į tai, su kuom susiduria moterys, norėdamos būti gražios. Radijo klausytojai kiekvienoje kovoje yra teisėjai ir jie nusprendžia, kas pralaimi lažybas ir įvykdyti nuobaudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius