Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

Liucina Rimgailė su globos namų auklėtiniais iš sausainių lipdė kalėdinį vaikų miestą

Penktadienio popietę Vilniaus prekybos centre „Ozas“ vyko dar viena akcija „Spalvoto meduolio diena“, kurios metu kartu su vaikais namelius iš sausainių lipdė ir dekoravo žinomi žmonės. Akcijos nepraleido ir šokėjo Tado Rimgailos žmona Liucina, su vaikais bendradarbiaujanti jau ne pirmą kartą.
Liucina Rimgailė
Liucina Rimgailė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šįkart „Spalvoto meduolio dienos“ akcijoje dalyvavo aktorės Aušra Štukytė ir Eglė Driukaitė, TV laidų vedėja Laima Kybartienė, keksiukų karaliene tituluojama verslininkė Liucina Rimgailė, TV projekto „Lietuvos balsas“ finalo dalyviai. 

Visi drauge kartu su būriu vaikų jie lipdė namelius iš sausainių ir juos dekoravo. Drauge sukurti nameliai papildys kalėdinį „vaikų miestą“, simbolizuojantį Lietuvoje veikiančius vaikų globos namus.

Prie šios akcijos noriai prisijungė ir drauge su vaikais skanias grožybes kūrė ir T.Rimgailos žmona, savo kepyklėlę Vilniuje įsteigusi Liucina Rimgailė. Žmonės.lt ji tikino nė nedvejojusi, ar prisijungti. „Kai vyksta akcijos, kurios susijusios su vaikais, noriai prisijungiu. Įkalbinėti padėti vaikams manęs nereikia – tiesiog nekyla klausimų, ar prisidėti prie tokių gražių dalykų“, – tikino ji.

Pasirodo, prie „Spalvoto meduolio dienos“ ji jungėsi jau antrą kartą. Antai prieš dvi savaites akcija įgyvendinta jos pačios kepyklėlėje. „Lapkričio 29-ąją prie šios gražios akcijos prisijungė mano kepyklėlė. Prikepėme meduolių, kuriuos atėję vaikai galėjo visą dieną puošti, spalvinti. Kadangi mano kepyklėlė gyvuoja tik pirmus metus, pirmąkart ir prisijungėme. Buvo smagu, atėjo daug vaikų iš globos namų“, – pasakojo Liucina.

Nors pati su Tadu kol kas vaikų dar neturi, mažyliai Liucinai ne naujiena – jau teko padirbėti kartu: „Kai mano dabartinis verslas dar tebuvo projektas, jau buvau susidūrusi su vaikais. Vedžiau įvairias kepinių puošimo pamokėles. Tai buvo pirmieji kartai, kai teko su jais bendrauti. Taigi ir šis susitikimas man – ne naujiena. Visai nebaisu! Žinoma, po pusvalandžio jie pavargsta – tada reikia pajudėti ar bent padaryti pertraukėlę.“

O paklausta, kada gi pagausės Rimgailų šeimyna, Liucina tik nusijuokia: „Manau, dar negreitai. Kol kas mano vaikutis – verslas. Bet juk viskam savas laikas. Tik mums jis dar neatėjo.“

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Liucina Rimgailė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Liucina Rimgailė

Tačiau ji neslepia – būna, kad apie vaikelį kartu su Tadu jau pamąsto. „Kalbos priklauso nuo laikotarpio. Vieną dieną atrodo, kad turime daugiau laisvo laiko ir galime kažką pagalvoti, o kitą dieną visko pasitaiko tiek daug, kad įsivaizduoti vaiką ant kaklo labai sunku“, – atskleidė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius