Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Luka Lesauskaitė susilaukė pirmagimio – suteikė hebrajišką vardą: „Gerokai pakankino mamą“

Lietuvos Raudonojo Kryžiaus komunikacijos vadovė, istorikė ir visuomenininkė Luka Lesauskaitė džiaugiasi gyvenimo permainomis. Antradienį moters ir jos mylimojo Dariaus Rameikos šeimą papildė pirmoji atžala, kuriai suteikė hebrajišką vardą.
Luka Lesauskaitė ir Darius Rameika
Luka Lesauskaitė ir Darius Rameika / Pauliaus Peleckio, Gabrielės Raudonytės ir asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Nėštumas Šeima

Žinią apie šeimos pagausėjimą Luka Lesauskaitė pranešė dar prieš Kalėdas ir besilaukdama dalyvavo kalėdiniame bėgime. O antradienį moteris pagaliau galėjo džiaugtis į gyvenimą pasibeldusia nauja gyvybe. Apie dukros gimimą L.Lesauskaitė pranešė socialiniame tinkle „Facebook“. Įrašu ji sutiko pasidalinti su Žmonės.lt skaitytojais.

„Šiandien (2024 04 16) pasaulį išvydo mūsų Izabelė. Sunkiai rinkosi dieną, kada geriausia gimti, gerokai pakankino mamą, bet svarbiausia jau su mumis! Išsilydėm“, – rašė L.Leskauskaitė.

Šiandien (2024 04 16) pasaulį išvydo mūsų Izabelė🤍 Sunkiai rinkosi dieną, kada geriausia gimti, gerokai pakankino mamą, bet svarbiausia jau su mumis! Išsilydėm🥰🫠

Posted by Luka Lesauskaitė on Tuesday, April 16, 2024

Dar prieš Kalėdas su portalu Žmonės.lt kalbėjusi L.Lesauskaitė sakė, kad pirmagimis jai – išsvajotas. Moteris prisipažino, kad pernai per jos 30-ąjį gimtadienį kaip tik šmėstelėjo mintis, kad šeimos pagausėjimas būtų džiugi dovana. Pasirodo, svajonės greitai virsta realybe.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Luka Lesauskaitė
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Luka Lesauskaitė

„Seniau galvojau, kad vaiko norėčiau sulaukti dar iki savo trisdešimtmečio, tačiau taip nesigavo. Pernai švęsdama savo 30-metį pagalvojau, kad jau tikrai noriu greitu metu. Taip išėjo, kad nelabai stipriai ir prašokau savo planą. Mano gimtadienis per Kūčias, tai šiemet jis jau bus pilnas laukimo“, – portalui Žmonės.lt šypsodamasi sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius