Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Kvietkutė neteko verslo ir draugės – prabilo apie įžeidinėjimus: „Man liko suskilusi gelda“

Atlikėja, grožio meistrė ir nuomonės formuotoja Monika Kvietkutė prakalbo apie dar vienas jos gyvenime įvykusias skyrybas. Tiesa, šį kartą jos širdį sudaužė ne mylimasis, o artima draugė Greta. Moteris siejo bendras verslas, tačiau dabar Monika sako kenčianti nuo jos įžeidinėjimų ir kaltinimų.
Monika Kvietkutė
Monika Kvietkutė / Luko Balandžio, Viganto Ovadnevo nuotr. ir LNK stopkadras

Monika Kvietkutė LNK televizijos laidoje „KK2“ prakalbo apie skaudžias skyrybas su verslo partnere, bičiule Greta. Ji pasakojo, kad su drauge jos buvo pasidalinusios pareigomis – Monika reklamavo jų pardavinėjamus drabužius, o Greta tvarkė kitus verslo reikalus. Tačiau, po kurio laiko tarp moterų atsirado konkurencija ir pykčiai.

„Niekada nesakiau, kad be manęs, tai čia niekas, bet per laiką pradėjau jausti, kad esu neįvertinta. Pradėjo kalbos visokios sklisti. Galų gale sulaukiau tokių nemalonių frazių, kad aš esu niekas, kad čia dėl manęs kai kurie net nepirko ir taip toliau. Tada man norisi paklausti – ar čia dėl jos visi pirko?“ – „KK2“ laidoje retoriškai klausė M.Kvietkutė.

Juliaus Kalinsko nuotr./Monika Kvietkutė
Juliaus Kalinsko nuotr./Monika Kvietkutė

Po įvairių nesutarimų nuomonės formuotoja nusprendė iš kartu įkurto verslo pasitraukti. Pasak Monikos, jos išėjimas nepadėjo. Ji sako vis dar sulaukianti nemalonių draugės Gretos replikų ir net kaltinimų.

„Kalbama, kad aš kažkam kažką skoloje esu, bet jeigu aš palieku veikiančią įmonę su pinigais, esu padariusi įdirbį ir nuo to negavusi grąžos, dirbusi nemokamai, tai nežinau... Galbūt tada paskaičiuokime kainas, kiek mano reklama kainuoja“, – LNK televizijos laidoje „KK2“ kalbėjo Monika.

M.Kvietkutė apgailestavo, kad situacija susiklostė būtent taip. Pasak jos, tokia verslo pabaiga yra gėdinga, tačiau savo pamoką ji jau išmoko – daugiau jokių verslų su draugais.

Monika Kvietkutė / Adam Aleksejėvič nuotr.
Monika Kvietkutė / Adam Aleksejėvič nuotr.

„Išsiskyrimas yra absoliučiai absurdiškas ir man net sakyčiau gėda. Pasitvirtino taisyklė, kad verslų su draugais daryti negalima, nes netenki ir to, ir to. O kitas dalykas – ką šalia savęs parodau per televiziją, to mano gyvenime nelieka“, – laidoje „KK2“ sakė M.Kvietkutė ir atskleidė, kad vienintelis šalia jos vis dar likęs per televiziją rodytas žmogus yra Oksana Pikul.

Moteris patikino, kad po neigiamos patirties verslaujant su drauge, savo jėgas prekiaujant drabužiais išbandys viena. Pasirodo, kad iš bendro verslo moteris išėjo be nieko.

„Man liko suskilusi gelda ir žinios“, – LNK televizijos laidoje sakė apie savo asmeninį verslą galvojanti M.Kvietkutė.

Visas reportažas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius