Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 15

M.Silickajai-Šmatavičienei atlikta operacija – įspėja kitas moteris: „Atrodė, esu visai sveika“

Laidų vedėja, prodiuserė Marija Silickaja-Šmatavičienė kurį laiką nė neįtarė, kad turi bėdų su sveikata – tai paaiškėjo tik gavus profilaktinių tyrimų rezultatus. „Apie šią ligą nebuvau nieko girdėjusi ir nieko nejaučiau“, – sako pašnekovė. Situaciją kurį laiką pavyko suvaldyti, tačiau neseniai ji pablogėjo. Todėl dabar, tik grįžus iš Dubajaus, Marijai buvo atlikta operacija.
Marija Silickaja-Šmatavičienė su vyru Liudu ir sūnumi Jokūbu
Marija Silickaja-Šmatavičienė su vyru Liudu ir sūnumi Jokūbu / Asmeninio albumo, Viganto Ovadnevo nuotr.

„Pirmiausia ir svarbiausia yra tai, kad kiekvienas mūsų turime rūpintis savo sveikata ne tik tada, kai kažkokia liga pradeda rodyti simptomus. Svarbu tikrintis reguliariai, nesvarbu, kokio amžiaus ar lyties esi. O moterims ypač svarbu tikrintis sveikatą po tokio didelio įvykio organizmui kaip nėštumas ir gimdymas“, – pokalbį pradeda 2021-aisiais pirmagimio susilaukusi Marija Silickaja-Šmatavičienė.

Televizijos laidų vedėja ir prodiuserė pasakoja savo sveikatą prisižiūrinti reguliariai nuo tada, kai jos darbe kolektyvui buvo pasiūlyta profilaktiškai pasitikrinti.

„Toks kaip mažas bonusas darbuotojams“, – šypteli Marija.

Deja, tuomet atlikti tyrimai parodė, kad jos organizmui – ne viskas gerai. O dabar prireikė ir rimtesnių veiksmų – operacijos.

„Paaiškėjo, kad

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius