Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Magnit“ fotosesija grupei „4 Roses“ priminė jų: „Kopijuoti idėją – labai negražu“

Trečiadienio rytą Kristinos Ivanovos grupė „Magnit“ gerbėjams pateikė staigmeną: pristatė ne tik naują dainą „Vandenynai“, bet ir išskirtinę fotosesiją. Ši neprasprūdo pro akis grupės „4 Roses“ dainininkėms, kurios, ją pamačiusios, teigė atsiminusios ne ką kitą, o... savo pačių fotosesiją, gerbėjams pateiktą pernai rudenį.
Panašios grupių „Magnit“ (dvi nuotr. kairėje) ir „4 Roses“ fotosesijos
Panašios grupių „4 Roses“ ir „Magnit“ fotosesijos / Žmonės.lt montažas

„Kiek nustebome pamačiusios identišku principu perteiktas portretines nuotraukas, kuriose merginas puošia gėlės, pasirinktas skirtingas fonas, atskleisti skirtingi charakteriai, apnuoginti pečiai... Visa tai – kažkur matyta. Ai, taip, tai juk graži mūsų pirmosios fotosesijos idėja!“ – šypsosi grupės „4 Roses“ merginos.

„Gražūs žmonės – gražu... Gražios gėlės – gražu... Bet fotosesijos idėjos kopija – nėra labai gražu“, – vienbalsiai tikina dainininkės.

Dvi grupės, dvi gėlėtos fotosesijos

„Įkūnijome visus metų laikus. Kiekviena moteris nori būti graži, pastebėta ir įvertinta, todėl fotosesijai buvo pasirinktos skirtingos gėlės, kurios atskleidė kiekvienos merginos savitus bruožus. Mums buvo labai svarbu tinkamai pasirinkti, kokia gėlė labiausiai atitiktų mus.  Floristė Inesa Barkovska padėjo sukurti kiekvienos merginos įvaizdį, sukurdama išskirtines gėlių kompozicijas. Makiažo dirbtuvių „Make my day“ meistrė Rūta Pakeltytė profesionaliai atliktu makiažu padėjo išryškinti kiekvienos merginos charakterį, o fotografas Darius Gražys visa tai sujungė. Esame skirtingos asmenybės ir keturi metų laikai puikiai tai padėjo atskleisti“, – teigė grupės lyderė Kristina Ivanova, su gerbėjais pasidalijusi gėlėta fotosesija.

Dariaus Gražio nuotr./Grupės „Magnit“ merginos
Dariaus Gražio nuotr./Grupės „Magnit“ merginos

„Nesijaučiame visos keturios vienodos, kaip dažniausiai merginų kolektyvai atrodo fotosesijose. Mūsų tikslas – atskleisti skirtingas savo puses: viena galbūt yra švelnesnė, romantikė, kita – piktesnė, nepasiekiama“, – prieš metus kalbėjo grupės „4 Roses“ atlikėja Akvilė Matukaitė. Jai pritarė ir kita grupės narė Dileta Meškaitė: „Viena yra ambicinga ir sodri, kita – trapi, trečia – vėjavaikiška, ketvirta dar kitokia.“

Taip dabar kalbėjo grupės „Magnit“ lyderė K.Ivanova ir praėjusį rudenį gėlėtą fotosesiją pristačiusios grupės „4 Roses“ merginos.

Vaidos NeBlunkančios nuotr./ „4 Roses“ merginos
Vaidos NeBlunkančios nuotr./ „4 Roses“ merginos

Pastarosios grupės dainininkė D.Meškaitė neslepia, kad pamačiusi žiniasklaidoje „Magnit“ fotosesiją tą pačią akimirką prisiminė savąją, nes, anot merginos, idėja tikrai identiška.

„Grupė susikūrė ir šiaip panašiu principu, kaip mes: keturios balsingos merginos skirtingais charakteriais, vokalais ir net plaukų spalvom. Reikėtų stengtis išvengti tolimesnių visiškai vienodų grupių pateikimų. Kam klaidinti žmones, kai idėjų galima sugalvoti tiek daug?“ – retoriškai klausė kita „4 Roses“ narė Giedrė Girnytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius